Rămâi conectat

Sport

CSM Tîrgoviște – Volei Alba Blaj 0-3 | Victorie importantă pentru echipa din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a obținut o victorie importantă în economia luptei pentru titlu, 3-0 (25-21, 25-9, 25-18), lângă Turnul Chindiei, cu CSM Tîrgoviște, echipă împotriva căreia a suferit prima înfrângere stagională acum o lună.

Cu cuțitul la os după o perioadă mai puțin fastă și înfrângerea din derby-ul cu CSM București, formația din „Mica Romă” era obligată să nu piardă puncte în această deplasare dificilă. Echipa lui Darko Zakoc a reușit o prestație solidă, conrolând jocul cu autoritate, impunându-se în numai 64 de minute și se menține pe prima poziție, având două puncte avans față de rivala din capitală.

Primul set a fost cel mai disputat, în condițiile în care gazdele au condus cu 12-9, revenind de la 4-8, mergându-se cap la cap până la 19-19, moment în care oaspetele au realizat trei puncte consecutive.

Ioana Baciu a reușit cele mai multe puncte (16) în acest meci, la egalitate cu Sara Klisura de la gazde. Sonja Newcombe (13 puncte) și Ana Lazarevic (11 puncte) le-au urmat pe cele două în topul principalelor realizatoare.

Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoč: Lora Kitipova – Ioana Baciu, Maja Aleksić, Nađa Ninković, Ana Lazarević, Sonja Newcombe – Marina Vujović (libero). A mai jucat: Nneka Onyejekwe.

Runda următoare, Volei Alba Blaj va juca în Sala „Timotei Cipariu”, miercuri, 10 aprilie, de la ora 18.00, cu Știința Bacău.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea