Rămâi conectat

Sport

CSM Târgovişte – CSU Alba Iulia, astăzi, ora 19.00, la DigiSport 3

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Primul test adevărat pentru trupa lui Bilek
Cel mai important meci al începutului de sezon pentru CSU Alba Iulia este duelul de astăzi cu campioana CS Municipal Târgovişte (ora 19.00, direct la DigiSport 3). Două dintre cele mai bune echipe ale campionatului trecut se vor înfrunta în etapa a treia a Ligii Naţionale, atât Târgovişte cât şi Alba Iulia acumulând maximum de puncte după primele confruntări oficiale. Până acum campioana, în noua formulă, a avut un parcurs lin, cu două succese normale obţinute în faţa modestelor Cluj Napoca şi Târgu Mureş, însă confruntarea de luni nu va semăna cu cele două. „Suntem pregătite pentru meciurile tari. Vom trata orice adversară cu respectul cuvenit pentru că suntem echipa campioană şi trebuie să ne apărăm blazonul”, au declarat jucătoarele lui George Dikeoulakos înaintea partidei cu Alba Iulia.
Echipa lui Bilek a deplasat lângă Turnul Chindiei întregul lot de jucătoare, neexistând probleme medi­cale, în plus albaiuliencele vor fi încurajate şi de galeria „Gruppo Arnsberg” (plecarea la ora 11.00). Derby-ul de azi este doar deschiderea unei săptămâni incredibil de dificile pentru studentele din Cetatea Marii Uniri, ce vor mai juca cu CSM Satu Mare şi ICIM Arad. „Va fi foarte dificilă confruntarea cu deţinătoarea titlului, o grupare ce are în efectiv 8 jucătoare străine, situaţie care ne pune oarecum în dificultate întrucât e greu de anticipat pe cine vor miza adversarele. Încercăm să facem un joc cât se poate de bun, în compania unui adversar ce se pregăteşte de Euroligă, prima competiţie europeană la nivel de cluburi”, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia. Sezonul precedent CSM Târgovişte s-a impus în două rânduri, după meciuri strânse, 80-72 (la Alba Iulia) şi 59-56 (pe propriul teren).
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea