Rămâi conectat

Sport

CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 0-3, a treia victorie consecutivă a formației din „Mica Romă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a câștigat disputa externă cu CSM Lugoj, scor 3-0 (26-24, 25-11, 25-19), obținând trei puncte firești în cursa pentru titlu în meciul contând pentru ultima etapă a turului fazei secunde a Diviziei A1.

Extrem de echilibrat s-a dovedit primul „parțial”, în care vizitatoarele, deși au condus la diferențe minime, nu s-au putut desprinde. S-a mers cap la cap până la 21-21, ba mai mult bănățencele au avut 23-22. Time-out-ul lui Zakoc a dus scorul la 23-24, a fost anulată prima minge de set, însă în ceel din urmă Blajul s-a impus cu 26-24.

Următorul set a fost unul la discreția oaspetelor, care l-au adjudecat net, cu 25-11. Datele problemei s-au schimbat în al treilea set, disputat și acesta sub semnul echilibrului, cu gazdele revenind în joc. CSM Lugoj a condus cu 16-14 și a pus din nou probleme, reușind să egaleze la 18. Într-un joc care a durat 71 de minute, Katerina Zhidkova – cu 11 puncte, jucătoare intrată în setul secund, a fost cea mai bună echipieră a vizitatoarelor, fiind urmată în topul punctelor de Ana Lazarevici și Sonja Newcombe – cu câte 10 puncte.

Echipa din “Mica Romă” rămâne lider în Divizia A1, cu două puncte avans, iar următorul meci îl va avea tot în deplasare, sâmbătă, 20 aprilie, cu Dinamo, în direct la Digi Sport.

Dar iată ordinea jocurilor ce urmează pentru voleibalistele conduse de Darko Zakoc până la finalul stagiunii:

deplasare la Dinamo (sâmbătă, 20 aprilie, ora 19.15); deplasare la CSM București (joi, 25 aprilie, ora 18.00), acasă cu CSM Târgoviște (miercuri, 1 mai), deplasare la Bacău (sâmbătă, 4 mai), acasă cu Dinamo (luni, 6 mai) – restanță din etapa întâi a fazei secunde; acasă cu CSM Lugoj (miercuri, 8 mai).

Volei Alba Blaj: Aleksandra Cirovic – Sonja Newcombe, Nneka Onyejekwe, Ana Lazarevic, Ioana Baciu, Nada Ninkovic; Marina Vujovic (libero); au mai intrat Maja Aleksic, Katerina Zhidkova, Mariya Karakasheva. Antrenor Darko Zakoč


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea