Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Bucureşti – Volei Alba-Blaj 0-3 *Performanță extraordinară: „Mica Romă” s-a calificat în marea finală!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti sem. bucurie45Volei Alba-Blaj a reușit o performanță extraordinară, calificându-se în finala mare a campionatului național, după victoria din deplasare cu CSM București, scor 3-0 (25-22, 25-17, 25-18)! Trupa lui Zakoc a eliminat în semifinale mult mai galonata grupare din Capitală, în minimum de meciuri, CSM-ul însemnând un club cu un buget de un milion de euro.

*Blajul e în sărbătoare

Echipa din „”Mica Romă” a acces pentru prima dată în istorie în ultimul act, așteptându-și adversarul, ce se va decide joi, între Știința Bacău și CSM Târgoviște. O localitate cu numai 20.000 de locuitori face performanță și are șansa să se bată pentru titlul de campioană.

*Victorie fără replică!

Cu excepția începuturilor setului unu și trei, Blajul a condus în permanență ostilitățile în Sala „Unirea” din Dobroiești. Formația din „Mica Romă”, înființată acum 4 ani a fost stăpâna confruntării decisive. Cu o defensivă de fier și un căpitan, Adina Salaoru – la înălțime, vizitatoarele au repurtat o victorie remarcabilă.

Echipa din „Mica Romă” deţinea un avantaj de 2-0 la „general” după primele două partide din semifinale (3-0 şi 3-1) şi mai avea nevoie de un succes din următoarele întâlniri din capitală pentru a se califica în finala Diviziei A1 la volei feminin.

Volei Alba Blaj: Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Bojana Radulovic, Ivana Djerisilo, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu.

Lotul  Volei Alba Blaj: Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Bojana Radulovic, Martina Utla, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu; Ivana Djerisilo, Adina Stanciu, Jacqueline Souza, Natasha Matseichyk, Adriana Dudnic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea