Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Zlatna eliminată la etapa de zonă, după eșecul cu Inter Star Sibiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ionel Danciar CS Zlatna 3CS Zlatna a suferit primul eșec din acest sezon, tocmai în meciul decisiv din etapa de zonă de la Tg. Mureș, 1-3 (0-1) cu Inter Star Sibiu, care putea decide calificarea în finală.

Este primul eșec al campioanei din Alba după 25 de victorii consecutive.

Echipa de pe Ampoi a fost condusă la pauză, a egalat prin golgheterul Andrei Crăciun, dar apoi a primit imediat al doilea gol, peste trei minute, a căzut și până la final a mai încasat un gol.

*Kalanyos: „Sunt dezamăgit”

Sunt dezamăgit, pentru că aveam așteptări foarte mari. Ne-a lipsit atitudinea și nu înțeleg din ce motiv. Plecăm acasă, deși ne-am propus să trecem în etapa superioară„, a declarat antrenorul Alexandru Kalanyos.

În primul meci, CS Zlatna a învins AFC Odorheiu Secuiesc scor 3-1, goluri Kiraly – două și Crăciun.

*Danciar: „Au fost mai buni decât noi”

CS Zlatna 1Aș fi lipsit de fair play, dacă nu aș recunoaște că adversarii au fost mai buni decât noi în acest joc. Au meritat victoria și au prima șansă în finală. Nu caut scuze, însă probabil a contat și faptul că Inter Star a fost la primul joc din turneu, iar noi la al doilea meci în tot atâtea zile„, a precizat antrenorul Ionel Danciar.

Interstar Sibiu avea la îndemână și varianta egalului, dar a dat lovitura contracandidatei la calificare, formație ce a defilat în campionatul din Alba, spulberând toate recordurile. Finala se va juca mâine, de la ora 11.00, între LPS Tg. Mureș și Inter Star Sibiu.

CS Zlatna: Lazăr – Nistor, Bîrlog, Soos, Tontea, Bradu, Mărginean, Roșu, Truță, Crăciun, Kiraly; au mai intrat Chifor, Macarie, Cărăbeț, Moise.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea