CS Universitatea Alba Iulia – campanie importantă de achiziții: Potopea, Iancău, L. Dan și Buligă!

CS Universitatea Alba Iulia a început aseară pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a IV-a, obiectivul formației universitare fiind acela de a promova imediat în eșalonul superior.

În această săptămână sunt prevăzute și primele jocuri de verificare, o dublă cu divizionara terță Industria Galda de Jos, ambele meciuri la Vințu de Jos, primul miercuri, 24 iulie, de la ora 18.30, celălalt sâmbătă, 27 iulie, în cursul dimineții.

Formația antrenată de Vasile Ursu a reușit câteva achiziții de marcă, jucători importanți la nivelul județului: Iancău (portar, Industria Galda), Potopea (fundaș, Unirea Alba Iulia), Buligă (mijlocaș, Sportul Petrești), L. Dan (fundaș, CS Ocna Mureș), Onacă (mijlocaș, ex-Performanța Ighiu, ce aparține de Unirea Alba Iulia), mai fiind vizat și atacantul Vali Drăgan (golgheterul CS Ocna Mureș).

”Ne-am întărit în toate compartimentele, intenția noastră fermă fiind de a accede în Liga a 3-a. Mai vrem jucători, dar în același timp o să renunțăm și la câțiva fotbaliști”, a spus antrenorul Vasile Ursu.

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...