Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Oşorhei – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-1) Eşec şi ghinion la revenirea în eşalonul terţ: penalty şi autogol D. Lupşan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSO Cugir07Metalurgistul Cugir a pierdut nemeritat în runda de debut a Ligii a 3-a, cu CS Oşorhei, scor 1-2 (1-1), Pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, un penalty transformat de L. Todea (23, după un fault al lui D. Lupşan la Andor) şi autogolul nefericit al lui D. Lupşan (47, a deviat în propria poartă o centrare a lui Andor de pe stânga) au închinat balanţa, deşi Cîrstean a restabilit egalitatea în minutul 44 (şut printre picioarele lui Ghilea). Nou-promovata condusă de Marius Opric a început cu stângul, eşecul având la bază şi „influenţa” amfitrionilor, consideraţi favoriţi ai promovării.” A fost un meci destul de bun pentru inceput , ma bucur ca am marcat sper sa o fac in continuare dar se pare ca in aceasta prima etapa nu am avut un pic de sansa„, a comentat Adrian Cîrstean. „Ne-am bătut singuri, un unsprezece metri şi un autogol. Scorul e nedrept, am dominat ultimele 20 de minute. Suntem pe drumul bun, dar nu pot să fiu supărat pe Lupşan, a jucat fundaş stânga, ca şi improvizaţie”, a spus antrenorul Marius Opric.

*Opric – în tribune

Antrenorul Marius Opric nu a luat loc pe banca tehnică a vizitatorilor, întrucât este obligat să ispăşească ultima din cele trei etape de suspendare, din ediţia trecută, de la evenimentele din meciul Şoimii Pâncota – FC Hunedoara 1-0. „Supărarea omului care se bate singur, dar nu e o tragedie. Am greşit şi am făcut 11 metri, ne-am dat autogol, am pierdut pe mâna noastră. Emoţiile debutului şi-au spus cuvântul„, a spus Daniel Popa, vicepreşedintele Metalurgistului. Vizitatorii nu au putut conta pe serviciile a 5 jucători, Tiut, Al. Man, A. Cîmpean, Trăşcan (nelegitimaţi), M. Neagu (dureri la genunchi). În consecinţă, am consemnat debuturile a trei nou-veniţi, Buta, Negură, Oniche, dar şi lipsa din formula de start a lui Şuteu, golgheterul din ediţia anterioară.. „Îmi pare rău, dar ne-am bătut singuri, pentru că am fost peste ei din punct de vedere al jocului„, a afirmat Ionuţ Buta.

*Arsene, Contor, Gego – cunoştinţe vechi

În distribuţia grupării bihorene, conduse de preotul Alex Krenek, proaspăt ales în Comitetul Executiv al FRF, s-au regăsit jucători ce au evoluat în Alba: Arsene (fost chiar la CSO Cugir, Europa Alba Iulia, CS Zlatna), albaiulianul Radu Contor (ex-Europa Chişineu Chiş), Gego (fost la Unirea Alba Iulia). „S-a vazut lipsa de experienta din pacate la primul meci din liga a 3 – a. Daca aveam putin mai mult curaj si putin noroc puteam pleca cel putin cu un punct de la Oradea. Acesta este fotbalul, ne vom pregati in continuare, vom munci mai mult si sunt sigur ca o sa fim o nuca tare pentru orice oponent ” a declarat directorul sportiv al Metalurgistului Bogdan Petric, care astăzi nu a avut parte de un cadou fericit de aniversarea împlinirii vârstei de 27 ani.

*Pe „Cetate”, la Alba Iulia, cu CS Ineu!

Partida din etapa a 2-a, vineri, 6 septembrie, de la ora 18.00, cu CS Ineu, o altă nou-promovată, se va desfăşura pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, întrucât arena din Cugir a fost supusă unor modernizări, printre care şi refacerea suprafeţei de joc.

Au evoluat formaţiile: *CS Oşorhei: Ghilea – Bogman, Pintea, Lupuţ, Arsene, Magda (86, Morar), Achim, Andor (81, Ember), Contor, L. Todea (61, Poiană), Gego (64, Radu), rezerve Hava, Teşan, Sebestyen. Antrenor Cosmin Bodea.

*Metalurgistul: Lăncrănjan – Oniga (77, Oniche), I. Buta, M. Radu, D. Lupşan – D. Grozav, Negură (62, Şuteu) – Tăban, Itu, G. Goronea – Cîrstean; rezerve Şuvaina, Iovănescu, Rădac, A. Ianc. Antrenor Marius Opric.

Foto: arenabihoreana.ro

Rezultate (www.liga2.ro):

CS Oşorhei – Metalurgistul Cugir 2-1
Todea (22 – pen.), Lupşan (47 – autog.) / Cârstean (43)
CS Ineu – FC Zalău 1-1
D. Copil (11 – pen.) / Bode (35)
Sănătatea Cluj – Naţional Sebiş 0-3
Blănaru (1), Mândruşcă (87), Dobrican (90+1)
FCM Baia Mare – Arieşul 1907 Turda 3-0
Ardelean (23), Răduneaţă (63), Moldovan (66)
Şoimii Pâncota – FC Maramureş, nu s-a disputat, oaspeţii nu s-au prezentat la meci
Unirea Jucu – Unirea Dej, se dispută mâine, de la ora 18:00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea