Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș, ultima repetiție, vineri, pe “Stadionul Dragostei”, cu Unirea Dej | Șapte jucători rezolvați, urmează Angeru și Bedelean

Dan HENEGAR

Publicat

în

Revenită din cantonamentul centralizat de la Codlea, CS Ocna Mureș susține ultima repetiție amicală înaintea startului returului, vineri, 22 februarie, de la ora 15.00, acasă, pe “Stadionul Dragostei”, cu o altă divizionară terță, Unirea Dej (locul 13 în Seria a 5-a, antrenor Gheorghe Barbu).

Întărită considerabil în pauza competițională, gruparea ocnamureșeană, ultima clasată în Seria a 4-a, cu un singur punct reușit în primele 15 etape, speră într-o parte secundă mult mai prolifică, în care să încerce imposibilul, adică salvarea de la retrogradare. Deocamdată sunt rezolvate documentele pentru 7 jucători nou-veniți, F. Morar, L. Dan, Goguța, P. Muntean, Coltor, S. Culda și Cl. Marcu – ultimii doi împrumutați până la vară, sperându-se și în clarificarea situațiilor juniorilor Angeru (portar, FC U Craiova) și Bedelean (mijlocaș, Industria Galda). Cei doi au anumite încurcături cu documentele, aparținând de FC Viitorul “Mihai Georgescu” Cluj, clubul care i-a format, iar actele trebuie rezolvate până luni, 25 februarie, ultima zi de transferuri.

Un alt tânăr, Sergiu Moise (17 ani), este la dispoziția formației ce activează în Liga a 3-a, deși nu a fost prezent în stagiul de pregătire din Brașov. În aceste zile se va decide ce se va întâmpla cu Țiboc și Gorba, componenți ai lotului în prima parte a campionatului, ce nu intră în planurile lui Mihai Manea, existând șanse ca portarul să fie păstrat în efectiv, ca soluție de rezervă, mai ales că există și echipa a doua a clubului, ce activează în Liga a 5-a.

Revenind la banca tehnică, în componența acesteia, în primăvară, Ion Ilie va mai fi doar în acte, în realitate antrenori fiind “trio”-ul  Mihai Manea, George Țălnar și Petre Clep. În tur, Ion Ilie a fost în primele etape “paravanul” oficial pentru cuplul Pereat-Ov. Maier, apoi a asigurat interimatul două etape și a continuat alături de Mihai Manea după instalarea acestuia, până la finele turului. Oficialii “alb-albaștrilor” au intenționat în această pauză să întrerupă colaborarea, însă nu au reușit, astfel că, în această perioadă se încearcă stabilirea altor atribuții în cadrul clubului pentru antrenorul albaiulian, aflat sub contract.

Sursa foto: Turda News

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea