Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș – Sănătatea Cluj 2-4 (2-1), în Cupa României | „Virușii verzi”, calificare de la 0-2, gazdele, cu Decean, portar de 55 de ani!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș a jucat cu Sănătatea Cluj în turul întâi al Cupei României, pierzând cu 2-4 (2-1), după ce a condus cu 2-0, gazdele având între buturi pe Florin Decean, retras din activitate de un deceniu.

“Soda dragă” a început perfect meciul și avea 2-0  după 10 minute, reușite I. Cociș (3) și S. Șimandi (10), dar încet încet s-a stins.  Momentul cheie a fost bara lui Șimandi (37), care putea face 3-1. Clujenii au redus ecartul până la pauză, gol Vescan (35, din penalty), iar la reluare Cimpoieșu, fost echipier al gazdelor a reușit egalarea. Gazdele, doar cu Guț din campionatul anterior, s-au prăbușit, iar reușitele lui Saroși (59) și D. Goga (86) au conturat calificarea “virușilor verzi”, la primul joc sub comanda lui Francisc Dican, ce i-a a avut la dispoziție pe Cimpoieșu și Căt. Creț, ambii echipieri ai gazdelor sezonul trecut.

În criză de efectiv, cum Raul Stângă este accidentat, intre buturile ocnamureșenilor a fost Florin Decean, portar de 55 de ani, fostă glorie a gazdelor, venit în vacanță din Anglia.

În alt meci din Cupa României, Gloria Geoagiu, pregătită de Gabriel Cotoară, a învins Aurul Brad, scor 3-1

După 3 stagiuni consecutive în Liga 3, un nou început pentru “Soda dragă”, preluată de Romeo Arinar, sprijinit de Ovidiu Maier, în condițiile în care doar Guț a mai rămas din vechiul efectiv. “Virușii verzi”, la care a ajuns Cimpoieșu (fost echipier al ocnamureșenilor), au retrogradat de pe a treia scenă, dar vor fi reprimiți în Liga 3. Francisc Dican a fost instalat antrenor principal, înlocuindu-l pe George Florescu.

CS Ocna Mureș: Decean – Otvos (70, Spinean), C. Lazăr, B. Nemeș (74, Bambo), I. Sas, P. Mărginean (84, Oprinca), Guț/ cpt, S. Șimandi (84, Rostaș), Chișu, Coltor, I. Cociș; rezerve Mirea, An. Crișan, P. Boancă. Antrenor Romeo Arinar.

Arbitri: D. Mormeci (Brașov), Gh. Toca (Făgăraș), L. Ungvri (Haghig) Observator I. Orosfoian (Tg. Mureș)

Foto: turdanews

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea