Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș, promovare la „masa verde”, fără joc, în Liga a 3-a! A 7-a promovare pentru Alba! Unirea Cristuru Secuiesc nu are CIS

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș promovează la „masa verde” în Liga a 3-a, fără joc, întrucât adversarul din dubla de baraj prevăzută în 23 și 30 iunie,  Unirea Cristuru Secuiesc nu are CIS și nu îndeplinește condițiile de participare la baraj, conform deciziei FRF!

Veste excelentă pentru Soda, care astfel revine după 11 ani în al treilea eșalon, iar Alba bifează a 7-a promovare consecutivă, cu amendamentul că ultimele două campioane, Mureșul Vințu de Jos și Șurianu Sebeș, s-au desființat. Practic CS Ocna Mureș obține cea mai ușoară promovare din seria celor 7, fără a juca.

*Cornel Pereat: „Am promovat cu 5 la sută din bugetul Mureșului Vinț în returul din 2016”

Suntem fericiți toată lumea, este o veste excelentă pentru Soda. Fotbalul merge înainte. Meritul este al echipei, al jucătorilor și al antrenorilor, pentru că am devenit campioni, în condițiile în care am promovat cu 5 la sută din bugetul Mureșului Vințu de Jos, în returul anului 2016. Salariile jucătorilor în acest an au însumat 20.000 de lei, aici vorbind de banii primiți pentru salarii, neicluzând primele. Le mulțumesc jucătorilor, atât eu cât și Ovidiu Maier, tot respectul pentru acești jucători, îi respectăm și îi iubim, dar și primăriei Ocna Mureș pentru corectitudinea de care a dat dovadă față de noi, antrenorii„, a declarat Cornel Pereat, cu trimitere spre conflictul recent cu Sorin Corpodean, președintele care a demisionat după ultima etapă, împreună cu Marius Stîncel.

Patru echipe nu au primit dreptul de a juca barajul, Energia Negrești Oaș (Satu Mare), Gloria 2015 Cornești (Dâmbovița), Unirea Cristuru Secuiesc (Harghita) și Victoria Lețcani (Iași) astfel că adversarele acestora au făcut deja pasul spre al treilea eșalon: CSM Ceahlăul Piara Neamț, FC U Craiova 1946, ACS Unu Fotbal Club Gloria (fosta ACS Dumitra – Bistrița – Năsăud)

Alte 8 campioane județene nu îndeplinesc alte condiții de participare la baraj, conform Liga2.ro, fie că nu au CIS, fie că sunt de drept public, dar acestea nu au primit același verdict din partea FRF. Avântul Albeşti (Botoşani), AS SR Braşov (Braşov), ACS MSE Târgu Mureş (Mureş), AFC Voinţa Lupac (Caraş-Severin), AS Petrolul Bustuchin (Gorj), AFC Singureni (Giurgiu), AS Pescăruşul Sarichioi Junior (Tulcea) şi Universitatea Dunărea de Jos Galaţi (Galaţi) vor juca pentru promovare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea