Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș caută variante pentru întărirea lotului | A plecat Casian, se pregătesc Cl. Marcu și Ov. Truță

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă atacantul Vasinc (Someșul Dej), mijlocașul Al. Giurgiu (Unirea Alba Iulia) și portarul Onciu (Sticla Arieșul Turda) sunt deja achiziții rezolvate de CS Ocna Mureș, gruparea din orașul salin prospectează în continuare diverse piste pentru întărirea lotului.

Asta întrucât apărătorul Ionuț Cioplântă nu s-a putut pregătit alături de coechipieri, fundașul aiudean acuzând probleme medicale încă de la partida din tur de la Cugir (20 noiembrie), fiind nevoit să efectueze un examen RMN pentru a afla când va putea relua antrenamentele. De asemenea, Casian a preferat să plece, la Retezatul Hațeg, în Liga a 4-a Hunedoara. La un pas de despărțire de “alb-albaștri” sunt și alți jucători precum Hetea (o săptămâna în probe la Someșul Dej), Cl. Marcu (intenționează să dea curs ofertei de la Gloria Geoagiu) și Ov. Truță (ce vrea să-și încerce șansa la Gaz Metan Mediaș, formația secundă).

În plus, din diverse motive, invocând în primul rând distanța, Bochiș (Atletic Olimpia Gherla) și B. Balint (Someșul Dej 2), ce s-au pregătit câteva zile cu divizionara terță, nu vor mai continua la Ocna Mureș. Luni este așteptat la antrenamente și Al. Petruș (mijlocașul de 22 de ani, ex- CFR Cluj 2, Sănătatea Cluj și Minaur Baia Mare), în probe fiind momentan și apărătorul lateral dreapta Darius Groșan (n. 2003, junior la “U Cluj, fost la Aurora Vlad, Liga a 5-a, zona Dej). A fost dorit și portarul Denis Moldovan (17 ani, de apațrine de Viitorul Cluj, ămprumutat în tur la CS Hunedoara), fratele potarului rapidist Horațiu Moldovan, însă acesta a ajuns la divizionara secundă Concordia Chiajna.

CS Ocna Mureș se pregătește de 4 ori pe săptămână (un antrenament în plus în această perioadă, comparativ cu perioada jocurilor oficiale), fără a se efectua semi-cantonament centralizat (majoritatea jucătorilor având serviciu), iar primul amical va fi sâmbătă, 5 februarie, în deplasare cu Victoria Viișoara (locul 4 în Liga a 4-a, Cluj). Cum în 5 martie, când era prevăzută ultime repetiție, este începtul returul în cel de-al 4-lea eșalon, a căzut testul cu Olimpia Aiud și se ia în discuție un joc cu Energia Săsciori, ce are rundă liberă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea