Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș caută portar, variantă – aiudeanul D. Maier | Schimb cu CSM Unirea Alba Iulia pentru Al. Giurgiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș, “lanterna roșie” a Seriei 9 din eșalonul terț, mai are o problemă în această perioadă, aceea a postului de portar. Ocnamureșenii au renunțat la Alexandru Cadar (ajuns la Victoria Carei, Seria 10) și e foarte probabil să-l piardă pe Florin Stângă, împrumutat de la Viitorul Cluj, grupare de care aparține și care are posibilitatea să-i solicite revenirea în această pauză.

În consecință, cum singura variantă rămasă este aceea a lui Manuel Țăranu (venit împrumut de la “U” Cluj), “Soda dragă” s-a reorientat, iar una dintre soluții o reprezintă aiudeanul David Maier (n. 2005, fost la Gaz Metan Mediaș și Inter Stars Sibiu, în tur la Inter Unirea). CS Ocna Mureș caută de zor să-și întărească lotul, în intenția de a evita retrogradarea. Sunt certe plecările lui Cadar, Gorba (CSM Satu Mare), Coltor, pregătindu-se și Paleoca, curtat de CSU Alba Iulia. Momentan sunt rezolvate venirile apărătorilor Potra (ex-Gloria Bistrița) și Haiduc (întors din Italia, de la muncă) și există un acord de principiul cu juniorul Cos. Năcreală (CSU Alba Iulia; varianta Budin nu mai e de actualitate)

Un caz special îl reprezintă căpitanul Alexandru Giurgiu, dorit de CSM Unirea Alba Iulia, fotbalist care este considerat indispensabil de ocnamureșeni, ce-l au sub contract încă 6 luni.

Au fost primele discuții, nu ne opunem, dar nici nu vrem să renunțăm la Giurgiu în orice condiții. Am propus un schimb de jucători, să vedem ce oferă Unirea, ce doleanțe are antrenorul Dan Roman și poate în cele din urmă vom ajunge la un numitor comun. Ne propunem să aducem încă 4 jucători de valoare, fotbaliști care să intre în calcule pentru titularizare”, a spus președintele Ioan Paul.

La al treilea sezon succesiv pe a treia scenă și al patrulea din ultimii 5 ani, CS Ocna Mureș a avut o evoluție dezamăgitoare în toamnă în campionat (numai 9 puncte acumulate în 15 etape), bucurându-se, în schimb, de un parcurs de poveste în Cupa României, unde a fost la o victorie de o calificare în sferturile de finală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO-VIDEO: Viitorul Sântimbru, triumf în finala Cupei României, 5-1 cu Inter Unirea | Fiesta pentru trupa din Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

După 8 ani, Viitorul Sântimbru, vicecampioana Ligii 4, a cucerit Cupa României, iar la Galtiu s-a declanșat fiesta. Pe „Arena Cugir”, echipa condusă de Adrian Bicheși a dominat finala cu Inter Unirea, joc câștigat fără emoții, scor 5-1 (3-1). Citește și: FOTO: Viitorul Sântimbru – Inter Unirea 5-1 (3-1), în finala Cupei României, faza județeană! […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea