Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș a pierdut aspru, scor 0-5 (0-2), primul meci al barajului pentru Liga a 3-a | Corona Brașov a promovat!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a pierdut drastic, scor 0-5 (0-2), cu Corona Brașov, primul meci disputat la Ungheni, în cadrul miniturneului de promovare în Liga a 3-a.

Campioana din Alba a încercat să-și depășească condiția, să obțină un rezultat care să-i sporească șansele de a ajunge în eșalonul terț, însă nu a reușit să-și atingă scopul împotriva unui oponent mult prea puternic.

Corona a meritat victoria, dovedind că este o echipă mult mai bună decât noi. Am fost depășiți la toate capitolele de un adversar foate puternic. Din păcate, atât s-a putut la ora actuală. S-a văzut diferența inclusiv la nivel fizic, asta dincolo de calitatea individuală„, a spus antrenorul Gabriel Cotoară, ce a pierdut doi jucători din pricina accidentărilor, T. Cristea și V. Ignat.

Ar fi al doilea an consecutiv în care reprezentanta județului ratează promovarea, după Sportul Petrești anul trecut.

Grație acestui succes, echipa de sub Tâmpa, condusă de antrenorul Călin Moldovan, a promovat în Liga a 3-a, confirmându-și statutul de favorită a grupei. Experimentata formație brașoveană nu a mai făcut scor precum în jocul inaugural (16-0 cu CS Gheorgheni), însă a reușit o victorie fără emoții ce a parafat accederea în eșalonul superior.

Ocnamureșenii au încercat să țină aproape de mult mai valoroșii oponenți, partida fiind echilibrată până la deschiderea scorului. Marian Cristescu (19) a finalizat, la colțul scurt, după un corner, cu primul șut pe poartă al jocului, Avantajul a fost majorat în minutul 37, când Damian a șutat din careu în dreapta lui Ignat, pa pauză Corona având un avantaj liniștitor. În minutul 52, brașovenii au punctat din nou prin Damian și au spulberat ultimele speranțe ocnamureșene, iar zarurile erau aruncate. Însă Corona nu s-a oprit și a mai punctat prin Voicu în minutul 70 pentru 4-0. Cuțitul în rană l-a răsucit Ivan în minutul 81, care a transformat un penalty.

Această înfrângere reduce spre minim, șansele campioanei din Alba de a ajunge în eșalonul terț, acestea fiind unele teoretice. „Soda dragă” are nevoie de un succes la scor duminică, 9 august, de la ora 17.30, cu CS Gheorgheni, să ajungă pe locul secund și să aștepte jocul rezultatelor în celelalte 13 minigrupe.

CS Ocna Mureș: V. Ignat (46, Ad. Roman) – Vaidasigan, Csegoldi, Borșoi, V. Mureșan – B. Cristea, P. Man (60, Kiss) – T. Cristea/ cpt (33, Cl. Marcu), Hada (46, Al. Kiraly), Șumblea  (46, Pintea) – Chișu; rezerve Uță, B. Nemeș. Antrenori Gabriel Cotoară, Romeo Arinar, Tudor Stan.

Corona: Ciuperceanu – P. Rusu, Forika, M. Burlacu (80, Toader) Dumbravă, Leonte, Alupoaie, Ad. Voicu, M. Cristescu (59, Buga), A. Damian (59, M. Constantinescu), B. Roșu (59, Manole); rezerve Laszlo, Stăncuțu. Antrenor Călin Moldovan

Sursa foto: CS Ocna Mureș (facebook)

[nggallery id=7985]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea