Rămâi conectat

Sport

Croata Jelena Alajbeg, nou transfer la Volei Alba Blaj | Campioana s-a despărţit de Mateaş şi Chausheva

Dan HENEGAR

Publicat

în

Campioana României, Volei Alba Blaj a realizat primul transfer din pauza competiţională, croata Jelena Alajbeg (25 de ani), ultima dată legitimată în Turcia, la Ilbank Ankara.Jelena Alajbeg Volei Alba Blaj 1 Voleibalista, cunoscută de Darko Zakoc din perioada Galaţi nu este la prima experienţă în România şi evoluează pe postul de fals, întărind un compartiment considerat deficitar de antrenorii echipei din “Mica Romă”.

Jucătoarea a acuzat în ultima parte a anului trecut o accidentare la spate, care a obligat-o să ia o pauză competiţională, dar are în spate o carieră importantă, pigmentată cu trei titluri naţionale, câştigate în România (2010) şi Elveţia (2011, 2011, când a realizat eventul).

*A lucrat cu Terzic la Galaţi

Pe cartea sa de vizită figurează cluburile OK Kastela (2006-2008), Palma Volley (2008-2009), Metal Galaţi (2009-2010), Volero Zurich (2010-2012), Severstal (2012-2013) şi în Turcia, la Ilbank Ankara (2013-2015). Pe de altă parte, gruparea pregătită de Darko Zakoc s-a despărţit de Carmen Mateaş (împrumutată în retur la SCMU Craiova) şi Silvana Chausheva (Bulgaria), ambele aduse în vară, cu ultima negociindu-se în aceste zile încheierea amiabilă a înţelegerii. “Este o opţiune a antrenorilor, prin care încerăm să ne întărim pentru realizarea obiectivelor pe care le avem în acest campionat”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.
Formaţia blăjeană speră să rezolve cât mai repede formalităţile legate de transferul internaţional al croatei, sperându-se în utilizarea ei în partida din Champions League, din 27 decembrie, cu Rocheville Le Cannet. Debutul oficial în noul an este în 13 şi 14 ianuarie 2016, în Sala “Timotei Cipariu”, dublă în Cupa României, cu CSM Lugoj, iar în 20 ianuarie, partidă externă, în competiţia continentală, cu Nordmeccanica Piacenza.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea