Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Criza vârstei a doua pentru trei bărbați din Alba: Vendetta la volan în aburii alcoolului, până au dat de polițiști

CRIȘAN Alin

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 5 decembrie 2019, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din comuna Meteș, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Văleni, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

*

La data de 5 decembrie 2019, în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un bărbat de 61 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Bălcaciu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

*

Polițiștii din Baia de Arieș îl cercetează penal pe un bărbat de 51 de ani, din Baia de Arieș, care este bănuit că a condus autoturismul fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Se pare că, în după amiaza zilei de 4 decembrie 2019, în jurul orei 13,40, acesta ar fi condus un autoturism pe raza comunei Ocoliș, iar, la un moment dat, a pierdut controlul asupra acestuia. Autoturismul a rămas suspendat peste un podeț, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, încercând sa scape de răspundere.

Ulterior acesta s-a prezentat la poliție și a recunoscut că a provocat accidentul, iar, în urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Amplasarea RADARELOR în primele două zile de Paște 2024, în județul Alba. Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 5-6 aprilie Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 5-6 aprilie 2024. Citește și: Paște fericit • Mesaje de Paște • Urări de Paște • Felicitări de Paște […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea