Crișul Chișineu Criș – Unirea Alba Iulia, în ultima rundă | „Alb-negrii” vizează remiza izbăvitoare

Crișul Chișineu Criș – Unirea Alba Iulia, programată sâmbătă, la ora 18.00, este disputa ce va stabili numele ultimei retrogradare sigure din Seria a 4-a a Ligii a 3-a.

În Arad, împotriva ocupantei poziției a 7-a (48 de puncte), “alb-negrii” au nevoie de o remiză izbăvitoare pentru a se salva, acest rezultat fiind sinonim cu retrogradarea Devei.

Unirea Alba Iulia se plasează pe poziția a 12-a, cu 37 de puncte, are avantajul rezultatelor directe cu hunedorenii (0-0 și 1-0) și trebuie să nu piardă acest meci ce închide sezonul, împotriva unui oponent dificil, nou-promovata remizând în tur pe “Cetate”. Gruparea din Cetatea Marii Uniri este obligată să realizeze un rezultat pozitiv și să se salveze, după un campionat început cu gânduri de promovare și un retur jucat cu sabia deasupra capului.

Scopul nostru este unul clar: să încheiem cu bine un campionat de coșmar. Lucrurile sunt clare – depindem numai de noi, nu stăm la mâna altora. Un rezultat pozitiv este similar cu salvarea de la retrogradare. Suntem pregătiți pentru o astfel de înfruntare decisivă în privința viitorului, sperăm să reuși, iar destinul să ne fie favorabil”, a spus antrenorul Adrian Bicheși. Vor absenta, din pricina suspendării (cumul de avertismente) Fetița și An. David, alături de indisponibilii Scrob și Cr. Păcurar. Mult mai importantă este lista revenirilor: Ad. Matei și Mazilu – după ce au fost lăsați în afara lotului o etapă, Selagea – după suspendare și… Davidaș – întors după o lună la echipă, după ce a susținut probe de joc în Franța

Dan HENEGAR

1 comentariu

Motanu 23 mai 2019 at 20:55

retrogradare placuta !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...