Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Crescătorii de ovine sunt aşteptaţi la APIA Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doar 571 din cei 1520 de crescători de ovine care au depus anul trecut cereri pentru acordarea primei pe cap de animal pentru ovine şi caprine şi-au înregistrat în acest an documentele la APIA Alba, solicitând subvenţii pentru aproape 101.000 de capete. Pentru a evita aglomeraţia din ultimele zile, conducerea APIA Alba face apel la fermieri să se prezinte la Centrul Judeţean APIA din incinta Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Alba, conform planificării, a declarat Felicia Hondola, directorul APIA Alba.
Prima pe cap de animal se acordă producătorilor agricoli o singură dată pe an pentru femelele ovine şi/sau femele caprine, care îndeplinesc următoarele condiţii: efectivul din exploataţie să fie de minimum 50 de capete femele ovine sau 25 capete femele caprine, care au îndeplinit vârsta de minimum 1 an până la data de 31 martie 2012; animalele pentru care se solicită prima să fie înscrise în Registrul naţional al exploataţiilor la data solicitării primei. De asemenea, efectivul de animale pentru care se solicită prima trebuie să fie menţinut în exploataţie la adresa menţionată în cerere pe perioada de retenţie, până la data de 20 august 2012, în scopul efectuării eventualelor controale.
Restanţierii mai pot depune cererile pentru acordarea primei pe cap de animal până în 18 mai. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea