Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Costa Rica – Grecia, astăzi, ora 23.00, sau cel mai neașteptat duel din optimile Campionatului Mondial 2014

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Costa Rica a eliminat campioanele mondiale Anglia și Italia de la CM 2014 și se pregătește de un meci ce poate rămâne în istorie. O victorie cu Grecia ar reprezenta o premieră, accederea în sferturile de finală ale turneelor finale.

Prima confruntare dintre cele două revelații va avea loc astăzi, de la ora 23.00, la Recife, iar învingătoarea va urma în sferturi să întâlnească echipa calificată dintre Olanda și Mexic (astăzi, ora 19.00, la Fortaleza).

*Grecia, sub lupa României

Fosta și viitoarea oponentă a reprezentativei tricolore, Grecia a ajuns cu mult noroc în optimi. Elenii au prins locul secund în grupa C, după un meci decisiv cu Coasta de Fildeș, tranșat în ultimele secvențe, dintr-un penalty discutabil transformat de Samaras.

Columbianul Jorge Luis Pinto a făcut din Costa Rica, o echipă semi-anonimă înaintea Mondialului din Brazilia revelația Grupei D, pe care a câștigat-o în detrimentul campioanelor mondiale Italia, Anglia și Uruguay.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea