Coşmarul unor locatari de pe strada Păcii

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

De mai multe ori am fost rugat să mă deplasez pe str. Păcii din municipiul Blaj pentru a mă convinge de spusele unor cetăţeni care mi-au relatat despre o situaţie care a devenit de nesuportat. Iată despre ce este vorba:
La numărul 23 pe strada mai sus menţionată, se află o locuinţă, proprietatea numitului Alexandru Gânţa, care de ani mulţi e părăsită. Asta nu ar incomoda pe nimeni, dar ca să laşi totul de izbelişte, să nu te mai intereseze nimic, peste tot să invadeze o dezordine de nedescris, gunoaie, bălării, şobolani, şerpi, câini morţi, copaci rupţi de furtună care au căzut în curţile vecinilor producându-le pagube, fără a lua nicio atitudine, deşi sesizări au fost făcute de către vecini, atunci acest comportament de nepăsare devine incalificabil iar organele în drept trebuie să ia măsurile de rigoare. Vecinii de la nr. 25 şi 21 nu mai pot suporta mirosul emanat din această curte care a devenit o sursă de infecţie, aspectul dezolant putându-se observa şi din stradă, poarta ruptă, mâncată de rugină, bălării de 2-3 m care au trecut peste gard incomodând şi trecerea pietonilor.
Acum când conducerea municipiului Blaj a făcut şi face în continuare ca aspectul urbei să aibă o înfăţişare cum nu a mai avut-o niciodată, transformând acest oraş aproape din temelie, nu se poate ca respectivul cetăţean să fie lăsat de capul lui, ignorând cel mai elementar bun simţ, creând astfel vecinilor un disconfort pe care nu-l merită, ba mai mult, aceştia fiind pasibili ca oricând să fie contaminaţi de vreo boală infecto-contagioasă.
Sunt sigur că primarul nostru va rezolva doleanţele acestor cetăţeni care ne-au rugat să-i ajutăm pentru a-şi duce traiul cât de cât decent, în condiţii normale.
Aurel ROMAN, Blaj

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei