Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Coşmarul unor locatari de pe strada Păcii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De mai multe ori am fost rugat să mă deplasez pe str. Păcii din municipiul Blaj pentru a mă convinge de spusele unor cetăţeni care mi-au relatat despre o situaţie care a devenit de nesuportat. Iată despre ce este vorba:
La numărul 23 pe strada mai sus menţionată, se află o locuinţă, proprietatea numitului Alexandru Gânţa, care de ani mulţi e părăsită. Asta nu ar incomoda pe nimeni, dar ca să laşi totul de izbelişte, să nu te mai intereseze nimic, peste tot să invadeze o dezordine de nedescris, gunoaie, bălării, şobolani, şerpi, câini morţi, copaci rupţi de furtună care au căzut în curţile vecinilor producându-le pagube, fără a lua nicio atitudine, deşi sesizări au fost făcute de către vecini, atunci acest comportament de nepăsare devine incalificabil iar organele în drept trebuie să ia măsurile de rigoare. Vecinii de la nr. 25 şi 21 nu mai pot suporta mirosul emanat din această curte care a devenit o sursă de infecţie, aspectul dezolant putându-se observa şi din stradă, poarta ruptă, mâncată de rugină, bălării de 2-3 m care au trecut peste gard incomodând şi trecerea pietonilor.
Acum când conducerea municipiului Blaj a făcut şi face în continuare ca aspectul urbei să aibă o înfăţişare cum nu a mai avut-o niciodată, transformând acest oraş aproape din temelie, nu se poate ca respectivul cetăţean să fie lăsat de capul lui, ignorând cel mai elementar bun simţ, creând astfel vecinilor un disconfort pe care nu-l merită, ba mai mult, aceştia fiind pasibili ca oricând să fie contaminaţi de vreo boală infecto-contagioasă.
Sunt sigur că primarul nostru va rezolva doleanţele acestor cetăţeni care ne-au rugat să-i ajutăm pentru a-şi duce traiul cât de cât decent, în condiţii normale.
Aurel ROMAN, Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea