Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cornel Ţălnar, la Unirea Alba Iulia! De la vară, ca şi manager general

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cornel Ţălnar, cel mai titrat antrenor al judeţului Alba, poate reveni, la vară la Unirea Alba Iulia, echipa sa de suflet, dar nu pe pe banca tehnică.

La divizionara terţă este implicat, financiar, din vara trecută nepotul său Gicu Grozav, alături de omul de afaceri Mihai Oancea. „Ţânţarul” are agrea întoarcerea la formaţia „alb-negrilor”, unde şi-a încheiat activitatea ca jucător şi a debutat în meseria de antrenor, cu două campanii de promovare în Divizia A şi celebra semifinală de Cupa României din 1991, dublă cu Universitatea Craiova, viitoarea câştigătoare a eventului naţional (0-4 şi 3-0 pe „Cetate”, cu un senzaţional hat-trick Neluţu Popa în poarta lui Florin Prunea). Antrenorul în vârstă de 60 de ani ar opta pentru funcţia de manager general al formaţiei din Cetatea Marii Uniri, în condiţiile în care Unirea Alba Iulia ar intenţiona în stagiunea următoare să atace promovarea în Liga a 2-a, eşalon din care s-a retras în 2012. „Există semnale în acest sens, am discutat acest aspect în linii mari, însă până la vară se pot întâmpla multe. Nu vreau să pregătesc Unirea, acolo e nevoie de un antrenor tânăr. Un lucru este cert, fără implicarea, alături de investitorii privaţi, a celor două entităţi puternice, Consiliul Judeţean Alba şi Primăria municipiului Alba Iulia, nu se poate face un plan concret pentru performanţă”, a declarat Cornel Ţălnar.

*2017, an negru…

2017 s-a dovedit un an crunt pentru Cornel Ţălnar, antrenor în repetate rânduri al „câinilor roşii”. Acesta a trecut prin momente cumplite în luna mai, când a suferit o grea pierdere, a soţiei sale Georgeta, plecată prematur la îngeri. Pe lângă crunta lovitură a destinului, Ţălnar a suferit şi în plan fotbalistic, FC Braşov desfiinţându-se, iar mandatul său din toamnă, de la Luceafărul Oradea a durat foarte puţin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea