Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Copiii și juniorii, invitați la prima ediție a Cupei Florea Grup Junior la Tenis de Câmp. Meciurile se joacă în mai/ Detalii privind înscrierile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La începutul lunii mai, copiii și juniorii pasionați de tenis sunt invitați la prima ediție a Cupei Florea Grup Junior la Tenis de Câmp.

Meciurile vor debuta pe data de 5 mai și se vor juca pe terenurile Tenis Pro Lincă. Competiția este înscrisă în circuitul oficial al Federației Române de Tenis. Categoriile la care se va juca sunt 8 – 10 ani, 11 – 12 ani, 13 – 14 ani, 17 – 18 ani, băieți și fete.

Înscrierile se fac exclusiv pe site-ul Federației Române de Tenis www.frt.ro. Data limită de înscriere este 30.04.2018, iar data limită de retragere este 02.05.2018. Informații suplimentare se pot obține la telefon: 0763 615 072/ 0762 642 176.

Premiile vor consta în diplome, cupe și echipamente sportive. Participanții care vor veni din afara orașului se pot bucura de tarife preferențiale la cazare, beneficiu oferit de Hotel Transilvania.

Această competiție susține angajamentului Florea Grup de a sprijini mișcarea și un stil de viață sănătos.

Compania mai organizează în toamna fiecărui an și Cupa Florea Grup la Tenis de Câmp pentru seniori, eveniment care anul acesta va ajunge la cea de a patra ediție.

Competiția nu este singura surpriză pe care Florea Grup o pregătește copiilor în acest an. La începutul verii se va inaugural „Astoria Pool Park”, o zonă în care cei mici se vor putea bucura de tobogane acvatice, tiroliană, terenuri de sport și o piscină cu apă încălzită. Complexul va fi localizat în vecinătatea Hotelului Astoria, pe DN1, km 387.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea