Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Copiii albaiulieni, pe podium la Cupa “Moș Nicolae” la șah de la Târgu Mureș – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru cativa copii albaiulieni, care studiaza sahul in grupele de performanta ale maestrului FIDE Marius Ceteras, Mos Nicolae a sosit in acest an cu doua zile mai devreme. Fericita intalnire cu Mos Nicolae a avut loc duminica la Targu Mures, acolo unde Clubul Sportiv Scolar din localitate, in colaborarea cu Directia Judeteana de Sport si Tineret Mures, a organizat un puternic turneu juvenil, Cupa “Mos Nicolae”, la care au participat cateva zeci de tineri iubitori ai sportului mintii din judetele Alba, Cluj, Harghita si Mures.

tgmures05Cel mai bun rezultat al delegatiei albaiuliene a fost obtinut de Ianis Mihai Tarciuc, clasat pe locul 2 la categoria copii sub 10 ani, la egalitate de puncte cu primul clasat Vlad Alexandru Enache (Targu Mures) si cu Raul Ferentiu (Cluj-Napoca), toti trei acumuland 5,5 puncte din 7 partide jucate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Surpriza a fost produsa de Anamaria Calina Furdui, care s-a clasat pe locul 3 la categoria fetite sub 8 ani, desi are doar 6 ani si a debutat in competitiile pentru copii legitimati doar in urma cu doua saptamani.

Foarte aproape sa urce pe podium a fost si Gheorghe Plesa, clasat pe locul 5, dar merita remarcata si evoluatia curajoasa a celorlalti copii albaiulieni participanti la categoria copii legitimati sub 8 ani, Razvan Burja Udrea (8 ani), Andrei Simina (7 ani) si Alexandru Simina (6 ani), care dupa ce au obtinut mai multe premii in concursurile pentru copii nelegitimati, au inceput din acest an sa participe in competitiile interjudetene pentru copii legitimati, urmand a-si face debutul in campionatele nationale de copii si juniori in 2017.

Toti copiii participanti la competitie au primit din partea lui Mos Nicolae pungi pline cu dulciuri, primii clasati fiind recompensati cu medalii si cupe.

[nggallery id=3122]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea