Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Contre între Mureşul Vinţu de Jos şi Şurianu Sebeş *Liderul Ligii a IV-a îi vrea pe Ad. Neag, Circov şi Androne

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Neag Muresul Vintu1După dintre protagonistele Ligii a IV-a, Mureşul Vinţu de Jos (locul întâi) şi Şurianu Sebeş (locul 4) sunt într-un război surd. Cauza, plecarea a trei jucători, Ad. Neag, Circov şi Androne, doriţi de ocupanta primei poziţii la finele turului. Respectivii fotbalişti nu s-au mai prezentat la antrenamentele formaţiei din „Arini”, însă nu au acceptul clubului şi negocierile dure se poartă în continuare.

Situaţia este într-un moment de cumpănă, întrucât oficialii din Sebeş nu intenţionează să întărească o contracandidată la şefia campionatului, iar părţile nu au ajuns la un acord. Practic, fotbaliştii nu mai doresc să continue la Şurianu Sebeş şi Mureşul Vinţu şi-a propus să-i înregimenteze. Probleme sunt şi în cazul altor achiziţii vizate de Mureşul, respectiv Cl. Oara (are de lămurit situaţia cu Metalurgistul Cugir, unde a evoluat până în vară) şi M. Coman (Dalia Sport Daia Română nu-i oferă dezlegarea). Mureşul Vinţu de Jos dispută sâmbătă o partidă de verificare cu CNS Cetate Deva, liderul Ligii a IV-a din judeţul Hunedoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea