Rămâi conectat

Actualitate

Consiliul Județean Alba sprijină investiția Daimler de la Sebeș

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Președintele Consiliului Județean Alba a avut astăzi o întâlnire de lucru cu domnul Dragoș Andrei, Consilier de Stat, domnul Alexandru Dăncilă, Primarul Municipiului Sebeș și cu reprezentanții Daimler pentru a se pune de acord asupra a ceea ce mai trebuie făcut pentru dezvoltarea investiției de la Sebeș”, se arată într-un comunicat remis presei de CJ Alba.

„Ne-am înțeles care sunt activitățile pe care administrația va trebui să le facă pentru ca investiția Daimler de la Sebeș să se dezvolte conform planului făcut de investitor. Au tot sprijinul Consiliului Județean și al meu personal și, așa cum am procedat și la Blaj, CJ Alba va face tot ceea ce ține de el pentru a respecta acest calendar și planul existent.„ – a declarat Ion Dumitrel, președintele CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea