Rămâi conectat

Actualitate

Consiliul Judetean Alba – închide Piaţa volantă din Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Judeţean Alba anunţă toţi producătorii agricoli şi cumpărătorii că activităţile pieţei volante din Alba Iulia se opresc pe timpul sezonului rece.

Piata volanta a intrat in anul al treilea de activitate  si  realizarile importante ale acestei activitati initiate si sustinute de Consiliul Judetean Alba si Primaria municipiului Alba Iulia sunt un numar crescut de producatori de la an la an dar si un numar mai mare de cumparatori care au devenit clienti fideli ai produselor proapete , sanatoase si gustoase produse in fermele din judetul Alba.

Mulţumim atat participanţilor care au produs si comercializat produsele obţinute în fermele proprii din judeţul Alba  cat si cumparatorilor  care s-au aprovizionat din piata volanta si ii asiguram de continuarea şi îmbunătăţirea colaborarii cu aceştia şi în anul următor.

Piaţa volantă se va relua in primavara anului 2012!

(C.J.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea