Consilierul local Radu Cristian, apel către colegi: Avem șansa de a achiziționa un autolaborator pentru analize de mediu

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Joi, 31.05.2018, la Colegiul Național Lucian Blaga (SALA DE FESTIVITĂȚi), ora 14:00 va avea loc o ședința de Consiliul Local în care o să fie supus la vot proiectul de Hotărâre privind achiziționarea unui „Autolaborator pentru analize de mediu”, pentru monitorizarea calității mediului înconjurător la nivelul Municipiului Sebeș.

Cu această ocazie îi rog public pe consilierii PNL, consilierul Partidului Verde Matei Nicolae și consilierul independent Stoica Petru, să susțină acest proiect!

USR - Alegeri parlamentare 2020

Vreau să îi felicit pe cei peste 7000 de sebeșeni care au ieșit la vot! ESTE DATORIA NOASTRĂ! Timpurile pe carele trăim și vremurile în care ne aflăm ne obligă! Ne obligă cei peste 7000 de sebeseni și suferințele celor mulți! Durerea și chinul ne obligă! Este o datorie firească!

Acum când sună ora deșteptării pentru copiii și generațiile viitoare, să fim înțelepți și cu luare aminte! Nu avem dreptul să nu fim RESPONSABILI ȘI CU FRICĂ DE DUMNEZEU! De trăit, trăim rău! Măcar să fim sănătoși! Va îndemn la solidaritate dragi colegi! Avem 9 voturi și mai avem nevoie de încă unul pentru a trece acest proiect!

Consilierul local

Radu Cristian

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

AVRAM IANCA 30 mai 2018 at 8:41

SEBESENI, TREZITI-VA !
VENITI JOI 31 MAI LA LICEUL DIN SEBES LA SEDINTA DE CONSILIU LOCAL!
FIECARE DINTRE NOI NE VOM IMBOLNAVI DE KANCER!
POLUANTII KANCERIGENI NU IARTA PE NIMENI!
MAI DEVREME SAU MAI TARZIU.

zoro 30 mai 2018 at 9:07

Ba da tu esti prost rau poti da mana cu priministra prostiei!!!!

albanez 31 mai 2018 at 8:47

Trebuia sa mergeti TOTI la vot !!!!!

raspuns 31 mai 2018 at 9:22

Unii nu uita ca atit primarul cit si consilierii locali, inca nu au raspuns solicitarii unei strazi intregi la interzicerea traficului greu – cmioane supraincarcate cu lemne – care le strica casele si linistea, zi si noapte. Oare institutiile publice nu au obligatia legala de a raspunde solicitarilor cetatenilor ? Oricum, vin si alegerile locale !

Comentariile sunt oprite