Consilierii PSD Alba Iulia răspund în cazul DEZINSECȚIEI: Domnul Hava să ne spună dacă firma deține autorizații / licență conform legislației în vigoare

Înainte de a profera injurii și de a da vina pe PSD pentru defectuoasa administrare a treburilor publice din Alba Iulia, domnul Hava să ne răspundă de ce până la data de 26 iunie 2018, timp de un an, municipiul Alba Iulia nu a avut contract de dezinsecție.

Citește și Consilierii locali PNL, DREPT LA REPLICĂ: În timp ce PSD gazează cetățenii în București, mica organizație pesedistă din Alba Iulia bocește fals într-un basm cu țânțari inventați

De asemenea, domnul Hava să ne spună dacă firma pe care o laudă  PDL-PNL Alba deține autorizație / licență valabilă și dreptul legal de a presta această  activitate în condiții de calitate și siguranță.

Citește și FOTO, VIDEO Primăria Alba Iulia, DREPT LA REPLICĂ: Serviciile de dezinsecție sunt asigurate. Consilierii PSD ating ultima limită a bunului simț

Totodată, albaiulienii vor să știe care sunt substanțele folosite, dacă sunt acreditate și dacă pun în pericol sănătatea populației. Dacă în anunțul de atribuire și ulterior înainte de semnarea contractului au verificat dacă sunt îndeplinite condițiile legale  pentru prestarea acestei activități.

Citește și Consilierii PSD Alba Iulia: Domnule Hava, de ce vreți să-i îmbolnăviți pe albaiulieni?

Nu în ultimul rând, ne întrebăm dacă Alba Iulia mai are primar, deoarece pare să acesta se sustrage atribuțiilor legale și nu mai dialoghează cu cetățenii, nu mai participă la  unele ședințe importante de consiliu și nu mai răspunde pentru faptele sale și ale aparatului de specialitate, astfel constatăm că preferințele sale actuale sunt destinațiile exotice.

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Miclea Bogdan 30 august 2018 at 12:21

Dragi consilieri PSD-isti, aveti ceva pe la gura. Nu stiu ce e!

Dacă firma respectiva a fost acceptata la licitație, are toate autorizațiile prevăzute de lege. PUNCT

Am participat si eu la licitații și stiu ca erau acceptați daca era ceva in neregulă.

ciclop 30 august 2018 at 14:26

primarul nu mai are timp pentru alte activitati pentru ca doarme in piata improvizata , a fost angajat paznic de noapte, pana la terminarea “Pietei Sfantu Asteapta” , marea realizare , ca pe vremuri
: cincinalul in trei ani si jumatate .
BRAVOS ” domn premar “

Andrei Plesu 30 august 2018 at 17:25

“Imi cer scuze, în numele poporului român, compatrioţilor noştri de toate etniile – şi, în ocurenţă, preşedintelui Iohannis – pentru cuvintele proaste ale cîte unei Olguţe sau ale cîte unui Daddy. Românii normali nu gîndesc ca ei! În rest, rămîne cum am vorbit: m-am săturat de derbedei, de proşti şi de ţoape!”

marius 1 septembrie 2018 at 15:23

Andrei Plesu
De la tine aveam pretentii. Faptul ca-i declari pe altii prosti, derbedei și toape nu te face automat mai inteligent si mai intelept.
Cineva spunea ca: înțelepciunea este răspunsul omului la intrebările vietii. În acest context cum ți-ai cataloga răspunsurile?
Ps. Te-ai semnat Andrei Pleșu. Poate era mai indicat PREȘU. Și te rog, nu mai recurge la numele sfertodoctului de la Cotroceni, fiind știut faptul ca, uneori, inalțimea face rău mobilierului capului.
Cu stimă

mike 4 septembrie 2018 at 1:33

Daca cei din -psd- pun in functii de baza –oameni incalificabili -dar foarte girboviti la ordinele sefilor de partid — nu Andrei Plesu e de vina domnule— marius — Cind vezi ca niste analfabeti si agramati ne fac de rasul curcilor in lume — no comment brother– Daca esti un membru al- psd- ar trebui sa lupti ca- next time -partidul sa nu se mai faca de rahat– acolo trebuie sa te focusezi nu pe critici care ajuta la remedieri — cu stima -and – GOD BLESS YOU!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...