Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierii locali PNL, DREPT LA REPLICĂ: În timp ce PSD gazează cetățenii în București, mica organizație pesedistă din Alba Iulia bocește fals într-un basm cu țânțari inventați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce marți, în ședința Consiliului Local Alba Iulia, au stat cuminți în bancă, fără a exprima vreo îngrijorare pentru dezinsecția și deratizarea din municipiu, consilierii locali PSD au dat fuga să publice un articol în presă prin care dezinformează fără rețineri albaiulienii. 

Citește și Consilierii PSD Alba Iulia: Domnule Hava, de ce vreți să-i îmbolnăviți pe albaiulieni?

Cel mai probabil studentul însărcinat cu scrierea textelor pentru discipolii lui Dragnea din teritoriu nu a furnizat foaia la timp pentru a putea fi citită în plenul Consiliului și astfel, bocetul a trebuit să fie publicat undeva ulterior, confortabil, din spatele unei tastaturi.

Acest demers este dovada clară a amatorismului consilierilor pesediști, care în loc să se informeze de la aparatul de specialitate al primarului, în legătură cu contractul despre care fac vorbire, au ales varianta simplă și neprofesionistă, propaganda ieftină, o armă măruntă, dar singura pe care o stăpânesc.

Dacă ar fi solicitat câteva informații publice și la îndemână, domnii de la PSD Alba Iulia ar fi aflat că un contract pentru serviciul de deratizare și dezinsecție este în vigoare din 25 iunie 2018, iar astăzi firma respectivă se află la a patra trecere cu soluții împotriva insectelor și rozătoarelor. În traducere liberă, pentru cine pricepe mai greu sau mai puțin, semănând cu propriul premier, procedurile respective au fost îndeplinite la timp și conform legii.

Sigur că pesediștii sunt experți la alt gen de gaze și fumigene și preferă să le direcționeze spre populație și nu spre dăunători, dar asta e altă poveste și, din păcate, o poveste din viața reală, nu din cărțile de colorat din care aceștia vorbesc des și cu spor.

În fine, asigurăm cetățenii municipiului Alba Iulia că toate demersurile privind dezinsecția și deratizarea în oraș sunt îndeplinite și manifestăm speranța că apele tulburi despre care vorbesc cei de la PSD, referindu-se probabil la cele în care se văd rezultatele gestionării pestei porcine de către aceștia, nu vor afecta și județul nostru.

Grupul consilierilor locali PNL Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea