Consilierii locali PNL, DREPT LA REPLICĂ: În timp ce PSD gazează cetățenii în București, mica organizație pesedistă din Alba Iulia bocește fals într-un basm cu țânțari inventați

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

După ce marți, în ședința Consiliului Local Alba Iulia, au stat cuminți în bancă, fără a exprima vreo îngrijorare pentru dezinsecția și deratizarea din municipiu, consilierii locali PSD au dat fuga să publice un articol în presă prin care dezinformează fără rețineri albaiulienii. 

Citește și Consilierii PSD Alba Iulia: Domnule Hava, de ce vreți să-i îmbolnăviți pe albaiulieni?

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Cel mai probabil studentul însărcinat cu scrierea textelor pentru discipolii lui Dragnea din teritoriu nu a furnizat foaia la timp pentru a putea fi citită în plenul Consiliului și astfel, bocetul a trebuit să fie publicat undeva ulterior, confortabil, din spatele unei tastaturi.

Acest demers este dovada clară a amatorismului consilierilor pesediști, care în loc să se informeze de la aparatul de specialitate al primarului, în legătură cu contractul despre care fac vorbire, au ales varianta simplă și neprofesionistă, propaganda ieftină, o armă măruntă, dar singura pe care o stăpânesc.

Dacă ar fi solicitat câteva informații publice și la îndemână, domnii de la PSD Alba Iulia ar fi aflat că un contract pentru serviciul de deratizare și dezinsecție este în vigoare din 25 iunie 2018, iar astăzi firma respectivă se află la a patra trecere cu soluții împotriva insectelor și rozătoarelor. În traducere liberă, pentru cine pricepe mai greu sau mai puțin, semănând cu propriul premier, procedurile respective au fost îndeplinite la timp și conform legii.

Sigur că pesediștii sunt experți la alt gen de gaze și fumigene și preferă să le direcționeze spre populație și nu spre dăunători, dar asta e altă poveste și, din păcate, o poveste din viața reală, nu din cărțile de colorat din care aceștia vorbesc des și cu spor.

În fine, asigurăm cetățenii municipiului Alba Iulia că toate demersurile privind dezinsecția și deratizarea în oraș sunt îndeplinite și manifestăm speranța că apele tulburi despre care vorbesc cei de la PSD, referindu-se probabil la cele în care se văd rezultatele gestionării pestei porcine de către aceștia, nu vor afecta și județul nostru.

Grupul consilierilor locali PNL Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

A 29 august 2018 at 16:09

Cata iresponsabilitate, in toate actiunile partidului de la guvernare, de la nivel central pana la nivel local! Minciuni, dezinformari, lipsa asumarii, etc. Pacat ca nu mai este legiferata calomnia in Codul Penal! Poate astfel de declaratii cu consecinte neastrptate uneori ar fi mai chibzuite! Mare pacat! Dar …. imaginea unui partid pana la urma, este oglinda oamenilor care il definesc!

dan 29 august 2018 at 17:46

DOMNIILOR cu dezinsectia într-adevar este o problema. Anul acesta in cartierul AMPOI II, AU TRECUT o singură dată, și efectul se vede. Adica seara e plin de tantari la spatiul de joacă. Ceea ce în anii trecuti nu se întâmpla.

dan 29 august 2018 at 22:29

Într-adevăr anul acesta tantari au facut prapad. TOCMAI acum au trecut cu masina de deratizare. A doua oara. Au mai trecut odată săptămâna trecută. Pâna acum nimic, nici vorbă de 4 deratizări.

stef 1 septembrie 2018 at 11:42

Tot ce se intampla in Romania de 29 de ani ,este produsul celor cu scoli inalte.Sunt unul dintre cei care ma simt satisfacut ca nu am facut scoli ca si ei,ca poate eram si eu printre ei.Televiziunile,presa sunt aceiasi,fiecare cu cine poate,aduc in emisiuni oameni cu scoala care s-au perindat la putere 29 de ani,pe care ii criticau fiecare in felul lor.Au intinerit partidele,i-au scolit si acum vedem rezultatele,”ciocul mic si faci cum spun eu,eu te-am adus.

stef 1 septembrie 2018 at 13:22

Ce se intampla in romania de 29 de ani se datoreaza oamenilor cu scoli inalte.Ma simt linistit ca nu am facut acele scoli,poate ca eram si eu printre ei.In televiziuni,presa la fel,fiecare cu cei de unde profita,aduc in tv.oameni care s-au perindat la putere de 29 de ani,oameni pe care i-au terfelit in presa si tv pentru ceea ce au facut.In politica au adus tineri pe care i-au scolit(ciocul mic,eu te-am adus).Si tot asa va fi,avem in gena.

Comentariile sunt oprite