Rămâi conectat

Sport

Confruntare pentru locul doi: sâmbătă, ora 17.00, Dinamo – Volei Alba-Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Acum este returul, Dinamo – Volei Alba-Blaj, sâmbătă, 1 februarie, de la ora 17.00, în direct la Digi Sport 3, duelându-se în etapa a 16-a, vecinele de clasament, aflate la egalitate de puncte, 38, bucureştenele având cu un meci mai puţin.

În 3 noiembrie 2013, în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj a suferit întâia înfrângere a sezonului, 2-3 cu vicecampioana Dinamo, după un meci dramatic. Blăjencele au condus cu 2-0, după două seturi de vis şi au ratat trei mingi de meci în setul al 4-lea! Blajul poate să-şi pună apăsat candidatura la încheierea sezonului regulat pentru locul secund, dacă va învinge în fieful participantei în Champions League, deci se anunţă o confruntare a ambiţiilor şi orgoliilor în acest derby al rundei. Acum, gruparea din „Mica Romă” are la activ două victorii în minumum de seturi, cu Rapid şi CSM Târgovişte, menite să ridice moralul înaintea confruntării edificatoare. „Dinamo a realizat în pauză cele mai bune trei transferuri din ţară, s-a întărit. Ne aşteaptă un joc greu, în care trebuie să prindem nivelul maxim. Ne propunem să nu repetăm greşelile din întâlnirea cu Ştiinţa Bacău. Nu pot promite victoria, dar vă pot asigura că Dinamo nu va avea un meci uşor împotriva noastră”, a precizat antrenorul Branko Gajic.

*”Dinamo nu va avea un meci uşor”, afirmă Branko

La un moment dat, s-a vehiculat varianta ca partida să fie amânată pentru o dată nestabilită, ţinând cont de condiţiile meteo dificile din sudul ţării, dar în cele din urmă întâlnirea se va disputa. „Este un meci de campionat, mergem să jucăm cu capul limpede, voleiul cel mai bun posibil. N-avem nevoie de o presiune în plus, pentru a termina pe locul secund sunt foarte multe aspecte şi depindem de jocul rezultatelor”, a precizat preşedintele Sergiu Ştefănescu. Blajul are întregul efectiv la dispoziţie şi nu va fi însoţit de suporteri la acest test din Capitală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea