Rămâi conectat

Actualitate

Conferinţă orăşenească a UNPR Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Aproape 80 de delegaţi au fost prezenţi luni la Conferinţa organizaţiei orăşeneşti Cugir a UNPR, convocată în baza agendei de activităţi a conducerii progresiştilor din Alba care şi-a propus ca până la jumătatea lunii martie să încheie desfăşurarea tuturor conferinţelor de constituire a organizaţiilor la nivel de judeţ. Având în vedere că organizaţia din Cugir fiinţează de aproape un an, scopul reuniunii a fost acela de bilanţ în care participanţii au fost chemaţi să dezbată activitatea desfăşurată de biroul politic local, să-şi spună părerea asupra Programului şi Statutului UNPR, să stabilească direcţiile de acţiune ale organizaţiei pentru perioada ce urmează şi să-şi aleagă noua conducere. Reuniunea a fost deschisă de dr. ing. Constantin Avadanei – preşedintele organizaţiei din Cugir a UNPR care a prezentat o Informare legată de activitatea organizaţiei în contextul în care de la înfiinţare şi până în prezent biroul politic local a militat pentru creşterea numărului de membri de partid, identificarea problemelor cu care se confruntă cetăţenii oraşului în perspectiva participării UNPR la alegerile locale pe liste separate. El a arătat că în decursul unui an, de când organizaţia şi-a început activitatea, s-a creat un echilibru la acest nivel între generaţiile care îmbrăţişează doctrina progresistă, ce arată că 38% sunt femei, 25% tineri, 62% persoane active, 17% cu studii superioare iar în cadrul organizaţiei orăşeneşti funcţionează organizaţia de femei şi cea de tineret. Secretarul executiv al UNPR Alba, Ilie Sbuciumelea, a prezentat un mesaj din partea prim-vicepreşedintelui organizaţiei judeţene Vasile Crişan (absent din motive obiective de la conferinţă), iar Alexandru Gavrilă şi Cornel Suciu în calitatea lor de membri ai biroului politic judeţean au vorbit participanţilor despre proiectele fundamentale ale UNPR, ca partid de centru stânga care şi-a propus să contribuie la construirea statului activ şi guvernării inteligente. Toţi cei trei reprezentanţi au ţinut să declare că organizaţia din Cugir este la ora actuală cea mai puternică dintre organizaţiile judeţului.
La conferinţă au participat şi delegaţi ai organizaţiilor comunale din Şibot -preşedinte Marcel Filimon, Săliştea preşedinte – Mihaela Voină şi Ceru Băcăinţi – Dorina Andreica.
În continuare s-a trecut la alegerea conducerii organizaţiei locale care are următoarea componenţă: preşedinte – dr. ing. Constantin Avadanei; vicepreşedinţi – Vasile Sârbu, Sabin Emandi, Marcel Filimon, Marius Costea, Petru Muntean, Angela Magă, Marius Haţegan secretar – Maria Barabant; trezorier – Viorica Rus, iar în birou au mai fost aleşi alţi opt membri cu funcţii de răspundere pe domenii de activitate. În acelaşi cadru s-au constituit şi conducerile organizaţiilor de femei: Preşedinte – Angela Magă şi de tineret: preşedinte – Marius Haţegan.(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea