Conferință extraordinară: PSD Alba a aprobat o rezoluție pentru susținerea lui Liviu Dragnea la șefia partidului

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Conferința Județeană Extraordinară a PSD Alba a aprobat propunerile de modificare a statutului PSD și delegații la Congresul PSD care va avea loc în 10 martie la București.

La ședință au participat, sâmbătă, parlamentarii PSD Alba, domnii Ioan Dîrzu și Daniel Breaz,  ministrul delegat al Afacerilor Europene Victor Negrescu, primari, viceprimari și consilieri din tot județul, respectiv președinții de organizații și alți membri statutari.

ELIT

Social-democraţii albaiulieni au aprobat  o rezoluţie pentru susţinerea lui Liviu Dragnea, în continuare, în calitatea de preşedinte al PSD. Totodată, PSD Alba îi susţine actuala coaliție guvernamentală și programul de guvernare al cabinetului Dăncilă votat de Parlament.

Social-democrații din Alba își reafirmă  convingerea că, în acest an, colegii din Parlament și Guvern își vor îndrepta mai puternic atenția către Alba Iulia, că se vor continua proiectele interesante şi unice dedicate anului Centenarului și că Alba Iulia va fi animată nu numai de susținere financiară, ci mai ales de spiritualitatea și colegialitatea reprezentanților autorităților administrației publice centrale. Delegația PSD Alba merge la Congres cu un mesaj de unire și ii invită pe toți social-democrații din România la Alba Iulia de 1 Decembrie.

Delegația PSD Alba participa la Congresul PSD din 10 martie cu mesaj puternic care echipa guvernamentala, acela de a continua sa fie interesați de investițiile publice realizate în folosul cetățenilor județului. Toate programele în agricultură, infrastructură rutieră, educație și sănătate pentru județul Alba trebuie sa capete un nou ritm de implementare.

Delegația PSD Alba va solicita ministrului Sănătății și alocarea unor fonduri destinate reabilitării și retehnologizării spitalelor din județul Alba. Este ceea ce locuitorii județului își doresc și merită să primească.

Biroul de presă al PSD Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

12 Comentarii

Alba 3 martie 2018 at 18:20

Felicitări parlamentarilor Albaiulieni care ne reprezinta și mult succes în continuare

Alegatorul 4 martie 2018 at 7:48

Serios?

Sport 3 martie 2018 at 18:40

Mare pupincurist Breaz asta, nu as fi zis

Alegatorul 3 martie 2018 at 19:42

Mă miră faptul că fostul președinte Ioan Rus, mai participă la simulacrul ăsta de conferințe organizate de perdantul Dârzu.Nu veți mai câștiga alegerile în Alba curând. Vai de voi!

Ovidiu 4 martie 2018 at 10:12

Sa va fie rusine ca sustineti un infractor. Sustineti minciuna si impostura.

dragne 4 martie 2018 at 11:33

Pe cine draqului sa susțină dacă restul sunt analfabeți. Dârzu este veterinar ce minte sa aiba când tu nu faci ce ai învățat. Ori este prost ori nu-i place meseria.

Pp 4 martie 2018 at 12:24

Rusine ca sustineti un infractor.

Ah, ma scuzati, voi n-aveti rusine..

Bogdan 4 martie 2018 at 14:37

Rușine ?Ce este aia?

pedelistul ...liberal 4 martie 2018 at 16:26

Pai…pe cine altu` ar putea sprijini CU SANSE (!!!) la sefia PSD ? Dati si voi un nume dintre cei care-si petrec timpu` pe-acolo !!!

marius 4 martie 2018 at 17:50

Ultima rezolutie trebuia sa fie o revolutie. Revolutia gulerelor albe si a camesilor gri. Nu se cunoaste, inca, culoarea pantalonilor, dar tindem sa credem ca ea ar trebui sa fie maro inchis.
Ps. Cu exceptia DNA-ului cine ar mai putea inchide o culoare? Astept raspunsuri pe adresa rezolutiei.

Romica Fara Frica 5 martie 2018 at 10:46

Astepo o Rezolutie cu eradicarea poluarii mari din Sebes.

Pp 6 martie 2018 at 0:26

Romica, usor e sa astepti.. De ce nu organizezi un protest cu alti sebeseni?

Comentariile sunt oprite