Rămâi conectat

Curier Județean

Conducerile filialelor din Romarm se întâlnesc la Uzina Mecanică Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Compania Naţională Romarm Bucureşti va organiza joi, 18 aprilie la sediul SC Uzina Mecanică Cugir, o reuniune de lucru la care vor lua parte, directorul general Dan Tache precum şi managerii celor 15 societăţi comerciale subordonate companiei.

Potrivit unor surse, în cadrul întâlnirii va fi făcută o evaluare a activităţii filialelor şi vor fi analizte unele măsuri, menite să aibă ca efect reconfigurarea structurii companiei şi redimensionarea capacităţilor de producţie, transformarea acesteia într-o entitate cu un management flexibil şi o activitate viabilă şi profitabilă. În baza aceloraşi informaţii, participanţii ar putea lua în dezbatere şi unele propuneri cu finalitate, în reducerea arieratelor, dezvoltarea obiectivului principal de activitate şi creşterea cifrei de afaceri la nivelul celor 15 filiale ale industriei de apărare, în care mai lucrează aproximativ 5.400 de salariaţi.

Reuniunea de la Cugir este, după mai bine de trei ani, prima care se desfăşoară în acest cadru, şi are menirea să deschidă o practică mai veche a Romarm şi anume aceea de a organiza prin rotaţie, întâlniri lunare la sediul fiecărei societăţi comerciale.

După cum am aflat, la întâlnire vor fi prezenţi administratorul special de la cele două fabrici şi director comercial la Romarm, dr. ing Nicusor Mihai,  precum şi preşedinţii consiliilor de adminitraţie de la UM Cugir şi Fabrica de Arme. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Joi și sâmbătă: Acțiuni de ecologizare la Cugir, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024 Primăria Cugir organizează joi și sâmbătă două acțiuni de ecologizare în oraș, în cadrul campaniei “Și mie îmi pasă de orașul meu” – Curățenia de Primăvară 2024. Citește și: Primăria Cugir va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea