Concurs Naţional „Diversitatea – O Şansă în plus pentru viitor”. Elevii din județul Alba, invitați să se înscrie

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Până în data de 6 iunie 2018 se desfăşoară Concursul Naţional pentru Elevi „Diversitatea – O Şansă în plus pentru viitor, ediția a XII-a, derulat de către Ministerul Educaţiei Naționale, în parteneriat cu Asociaţia “Divers”. Invităm pe această cale elevii din toată țara să formeze echipe multiculturale și să se înscrie la concurs până în data de 16 aprilie 2018 prin trimiterea fișei de înscriere la adresa de e-mail office@divers.org.ro.

Concursul naţional pentru elevi „Diversitatea – O Şansă în plus pentru viitor” este o provocare adresată elevilor din toată țara, care sunt rugaţi să formeze echipe de câte 5 elevi (fete şi băieţi ), iar cel puţin un membru al echipei să aparţină unei alte etnii decât cea majoritară. Concurenţii vor realiza o probă creativ-artistică care trebuie să reflecte viziunea elevilor despre diversitate, aceasta va fi prezentată pe plan local în cadrul unui mic spectacol filmat. Filmul va participa la o preselecție la care juriul va selecta participanții la faza națională a concursului. Filmul trebuie trimis electronic până în data de 3 mai 2018 la Asociația Divers la adresa de e-mail office@divers.og.ro (prin Wetransfer de exemplu sau share prin Dropbox, etc) ori prin poștă.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La faza națională din Măgurele, județul Ilfov, 3-6 iunie 2018, echipele vor parcurge o probă teoretică cu întrebări tip grilă din domeniile educaţiei civice şi istoria, tradiţiile şi obiceiurile minorităţilor naţionale, respectiv proba creativ-artistică prezentată la faza locală.

Înscrieri și informații suplimentare la 0722-318605, Koreck Maria, office@divers.org.ro.

Detalii despre concurs (regulament, fișă de înscriere), respectiv edițiile anterioare se găsesc și pe pagina web al concursului http://www.divers.org.ro/…/concursul-…/diversitate-2018.html.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419