Rămâi conectat

Curier Județean

Concurs Naţional „Diversitatea – O Şansă în plus pentru viitor”. Elevii din județul Alba, invitați să se înscrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Până în data de 6 iunie 2018 se desfăşoară Concursul Naţional pentru Elevi „Diversitatea – O Şansă în plus pentru viitor, ediția a XII-a, derulat de către Ministerul Educaţiei Naționale, în parteneriat cu Asociaţia “Divers”. Invităm pe această cale elevii din toată țara să formeze echipe multiculturale și să se înscrie la concurs până în data de 16 aprilie 2018 prin trimiterea fișei de înscriere la adresa de e-mail [email protected].

Concursul naţional pentru elevi „Diversitatea – O Şansă în plus pentru viitor” este o provocare adresată elevilor din toată țara, care sunt rugaţi să formeze echipe de câte 5 elevi (fete şi băieţi ), iar cel puţin un membru al echipei să aparţină unei alte etnii decât cea majoritară. Concurenţii vor realiza o probă creativ-artistică care trebuie să reflecte viziunea elevilor despre diversitate, aceasta va fi prezentată pe plan local în cadrul unui mic spectacol filmat. Filmul va participa la o preselecție la care juriul va selecta participanții la faza națională a concursului. Filmul trebuie trimis electronic până în data de 3 mai 2018 la Asociația Divers la adresa de e-mail [email protected] (prin Wetransfer de exemplu sau share prin Dropbox, etc) ori prin poștă.

La faza națională din Măgurele, județul Ilfov, 3-6 iunie 2018, echipele vor parcurge o probă teoretică cu întrebări tip grilă din domeniile educaţiei civice şi istoria, tradiţiile şi obiceiurile minorităţilor naţionale, respectiv proba creativ-artistică prezentată la faza locală.

Înscrieri și informații suplimentare la 0722-318605, Koreck Maria, [email protected].

Detalii despre concurs (regulament, fișă de înscriere), respectiv edițiile anterioare se găsesc și pe pagina web al concursului http://www.divers.org.ro/…/concursul-…/diversitate-2018.html.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea