Rămâi conectat

Economie

Concurs la Primăria Ciugud, în 18 octombrie, pentru un post de inspector la Compartimentul financiar contabil. DETALII

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria comunei Ciugud, cu sediul în localitatea Ciugud, nr. 157, judeţul Alba, organizează concurs în data de 18 octombrie, ora 10.00 – proba scrisă la sediul Primăriei comunei Ciugud, în vederea ocupării unui post aferent funcţiei publice de execuţie vacantă din aparatul de specialitate al primarului comunei Ciugud de: *Inspector, clasa I, gradul profesional debutant – Compartiment Financiar Contabil.

Condiţii de participare: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare; studii de specialitate: studii universitare cu licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul economic; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu este cazul; cunoştinţe de operare PC – nivel mediu.

Dosarul de înscriere trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 49 din H.G. nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare. În vederea participării la concurs, candidaţii depun dosarele la secretariatul Primăriei comunei Ciugud, până la data de 5.10.2016 (inclusiv), ora 16.00.

Condiţiile de participare la concurs, precum şi bibliografia stabilită se afişează la sediul Primăriei comunei Ciugud şi pe site-ul Primăriei comunei Ciugud www.primariaciugud.ro .Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei comunei Ciugud, telefon: 0258/841205.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea