Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Concurs de șah, la Cugir: Locurile I la juniori și seniori au fost ocupate de Ioan Zaharie și Adrian Zinca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproape 30 de șahiști tineri și mai puțin tineri au răspuns sâmbătă, chemării adresate de Clubul Sportiv Orășenesc Cugir de a participa la ”Concursul Primăverii” competiție ce se înscrie în seria acțiunilor pe care secția de șah și-a propus să le organizeze periodic pentru promovarea sportului minții, în special în rândul copiilor.

sah01Astfel, în moderna și atractiva sală de șah situată la Clubul Copiilor din Cugir, sub îndrumarea profesorului Vasile Lupu, s-a desfășurat un antrenant concurs de șah la care au luat parte grupe de copii, juniori și chiar câțiva seniori, legitimați și nelegitimați întrecere dotată cu premiile ”Concursul Primăverii”.

Locurile I la juniori și seniori au fost ocupate de Ioan Zaharie și Adrian Zinca, iar printre cei care s-au remarcat din rândul copiilor au fost: Andrei Călinici, Daniel Ghiban, Andrei Smith, Renato Iordăchescu, Mădălina Lupu, Rebeca Comșa, Cristina Bulubașa și Adriana Balaciu.

Organizatorii au dorit să mulțumească sponsorilor acestei competiții care au asigurat dulciuri și răcoritoare pentru toți participanții: S.C. Yuli SRL Cugir, Alin Onescu, Paul Henegar, prof. Vasile Lupu și CSO Cugir.

(C.P.)

[nggallery id=214]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea