Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate.

Citește și: Comunicat de presă | Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Proiect de lege – Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni!

Gheorghe Hendrea este un bun cunoscător al domeniului administrativ, și cu o experiență vastă, de peste două decenii de serviciu dedicat comunității. A finalizat Colegiul Tehnic „Alexandru Borza” Geoagiu și s-a calificat în filiera tehnologică, profilul resurse naturale și de protecție a mediului, fiind Tehnician în Agricultură. Este specializat în management, iar de profesie este lucrător finisor în construcții. Cunoștințele sale variate, de la funcții de conducere în administrația locală până la cele practice, din domeniul tehnic, îl pregătesc pentru a avea o perspectivă amplă și bine închegată, asupra nevoilor comunității. Astfel, domnul Hendrea reușește să împletească armonios tradițiile locale cu inovațiile necesare pentru a revitaliza Almașu Mare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citește și: Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Principalele obiective pentru Almașu Mare sunt:
• Aducerea în primărie a unui consultant expert cu ajutorul căruia să putem accesa fonduri europene, atât pentru modernizarea comunei, cât și pentru folosul cetățenilor.
• Punerea în aplicare a tuturor proiectelor de hotărâre a Consiliului Local și investirea utilă a bugetului, în folosul comunității.
• Reabilitarea tuturor clădirilor și instituțiilor din patrimoniul comunei, care se află deja de mult timp în stare de degradare, precum și reabilitarea bisericilor care se află în patrimoniul comunei Almașu Mare și necesită reparații.
• Amenajarea Izvorului Tămăduirii din Cheile Glodului și reabilitarea tuturor surselor de apă de pe raza comunei, pentru folosul cetățenilor, în caz de secetă.
• Demersuri pentru înființarea unui ansamblu folcloric de obiceiuri și tradiții.
• Promovarea turismului în această comună frumoasă, care deja deține primul muzeu privat din România, munca și truda aparținându-i unui om cu suflet mare Achim Emilian, numărând peste de 15.000 de exponate care ilustrează viața oamenilor din munții Apuseni precum și Istoria Comunei.

Împreună pentru un viitor mai bun!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea