Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate.

Citește și: Comunicat de presă | Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Proiect de lege – Reducere de 50% la facturile de apă, canalizare și salubritate pentru persoanele din Apuseni!

Gheorghe Hendrea este un bun cunoscător al domeniului administrativ, și cu o experiență vastă, de peste două decenii de serviciu dedicat comunității. A finalizat Colegiul Tehnic „Alexandru Borza” Geoagiu și s-a calificat în filiera tehnologică, profilul resurse naturale și de protecție a mediului, fiind Tehnician în Agricultură. Este specializat în management, iar de profesie este lucrător finisor în construcții. Cunoștințele sale variate, de la funcții de conducere în administrația locală până la cele practice, din domeniul tehnic, îl pregătesc pentru a avea o perspectivă amplă și bine închegată, asupra nevoilor comunității. Astfel, domnul Hendrea reușește să împletească armonios tradițiile locale cu inovațiile necesare pentru a revitaliza Almașu Mare.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Citește și: Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Principalele obiective pentru Almașu Mare sunt:
• Aducerea în primărie a unui consultant expert cu ajutorul căruia să putem accesa fonduri europene, atât pentru modernizarea comunei, cât și pentru folosul cetățenilor.
• Punerea în aplicare a tuturor proiectelor de hotărâre a Consiliului Local și investirea utilă a bugetului, în folosul comunității.
• Reabilitarea tuturor clădirilor și instituțiilor din patrimoniul comunei, care se află deja de mult timp în stare de degradare, precum și reabilitarea bisericilor care se află în patrimoniul comunei Almașu Mare și necesită reparații.
• Amenajarea Izvorului Tămăduirii din Cheile Glodului și reabilitarea tuturor surselor de apă de pe raza comunei, pentru folosul cetățenilor, în caz de secetă.
• Demersuri pentru înființarea unui ansamblu folcloric de obiceiuri și tradiții.
• Promovarea turismului în această comună frumoasă, care deja deține primul muzeu privat din România, munca și truda aparținându-i unui om cu suflet mare Achim Emilian, numărând peste de 15.000 de exponate care ilustrează viața oamenilor din munții Apuseni precum și Istoria Comunei.

Împreună pentru un viitor mai bun!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Echipamente de joacă noi și moderne, montate în Parcul Avram Iancu din Blaj: Când vor fi date în folosință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipamente de joacă noi și moderne, montate în Parcul Avram Iancu din Blaj: Când vor fi date în folosință Echipamente de joacă noi și moderne sunt montate zilele acestea în Parcul Avram Iancu din Blaj și vor fi date în folosință începând cu data de 7 iunie 2024. Noile ansambluri le înlocuiesc pe cele vechi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea