Rămâi conectat

Curier Județean

Comunicat de presă| Precizări de la STS: Lista cu adresele oficiale de email a fost transmisă către AEP

Ziarul Unirea

Publicat

în

În urma informațiilor apărute în spațiul public conform cărora „Serviciul de Telecomunicații Speciale a emis o nouă listă cu adrese de email așa încât anumiți membri din birourile comunale să fie săriți la constituirea birourilor electorale de circumscripție”, Biroul de Presă al STS face următoarele precizări:

Serviciul de Telecomunicații Speciale are obligația ca, la solicitarea Autorității Electorale Permanente (AEP), să configureze adresele de email oficiale pentru birourile electorale de circumscripție din țară.
Precizăm că, potrivit cerințelor AEP, adresele de email corespund localităților unde sunt organizate birourile de circumscripție, nefiind nominale pentru persoane/membri.

Exemple: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] etc.

Astfel, în cursul săptămânii trecute, lista cu adresele oficiale de email a fost transmisă către AEP.

Configurarea adreselor oficiale de email pentru birourile electorale de circumscripție este o atribuție prevăzută expres în Legea nr. 135 din 16 iulie 2020 privind stabilirea datei alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, precum și a unor măsuri pentru buna organizare și desfășurare a acestora:
Articolul 2
(2) „La alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, Autoritatea Electorală Permanentă împreună cu Serviciul de Telecomunicații Speciale asigură resursele necesare pentru configurarea adreselor de poștă electronică ale Biroului Electoral Central și birourilor electorale de circumscripție”.

SERVICIUL DE TELECOMUNICAȚII SPECIALE


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea