Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Comunicat de presă finalizare proiect „Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Titlul proiectului: “Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL”

Numele beneficiarului: DERMISANA MEDICAL SRL

Numele programului: Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive

Numele Autoritatii de Management: Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene

Valoarea totala a proiectului: 1.120.365,25 lei

Valoarea finantarii nerambursabile: 988.820,00 lei

Data inceperii implementarii proiectului: 19.03.2023

Data finalizarii implementarii proiectului: 31.12.2023

Cod SMIS: 160582

Locația de implementare: Municipiul Alba Iulia, Calea Moților, nr. 144, jud. Alba

Proiectul cu titlul “Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL” finanțat prin Actiunea 4.1.1. Investitii in activitati productive este implementat de catre DERMISANA MEDICAL SRL si are urmatoarele obiective:

Obiectivul principal al proiectului – consolidarea poziției pe piață a companiei DERMISANA MEDICAL SRL ca urmare a efectelor pandemiei COVID-19 și a consecințelor sale. Prin implementarea proiectului compania DERMISANA MEDICAL SRL își va consolida capacitatea de a crește pe piețele naționale și de a se angaja în procese de inovare.

Obiectivul general al proiectului este realizarea unei investitii în cadrul firmei DERMISANA MEDICAL SRL prin extinderea activitatii existente, prin oferirea unui numar mai mare de servicii de asistenta medicală de specialitate.

 Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Extinderea serviciilor medicale in cadrul DERMISANA MEDICAL SRL prin achizitia a 5 echipamente medicale de inalta tehnologie, in perioada de implementare a proiectului.
  2. Dezvoltarea in cadrul firmei a componentei verzi in procent de minim 20% din bugetul proiectului in vederea prestarii serviciilor medicale, prin achizitia unui sistem de panouri fotovoltaice cu o capacitate de 18 KW, care o sa acopere consumul integral al clinicii, precum si achizitia unui sistem de pompe de caldura cu o putere de 18 kw care vor inlatura consumul de gaz metan.
  3. Creșterea productivității muncii în cadrul companiei DERMISANA MEDICAL SRL în anul 3 de sustenabilitate cu un procent de minim 15 %, păstrând numărul minim de 3 angajați din anul de referință 2020.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020, Actiunea 4.1.1.

Date de contact beneficiar:

Persoana de contact:

 Liliana-Ana Pop-Mîndru

Tel.: 0762.694.901

Email: [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea