Rămâi conectat

Politică Administrație

Comuna din Alba campioană la accesarea fondurilor europene, subiect de emisiune la ”România te iubesc!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipa emisiunii „România, te iubesc!” a ajuns și în acest an la Ciugud, comuna care a atras cele mai multe fonduri europene.

”Am primit cu drag la Ciugud echipa „România, te iubesc!” pentru un reportaj despre impactul fondurilor europene în dezvoltarea comunităților rurale. Am vorbit și voi încerca să vorbesc mereu despre cât de importante au fost fondurile europene pentru Ciugud. Banii europeni se văd, aproape la orice pas, în satele Ciugudului și nu cred că aș putea să îmi imaginez unde ar fi fost comuna noastră dacă nu erau finanțările europene. În spatele acestor proiecte sunt însă OAMENI…specialiștii administrației locale care au gândit și scris proiectele și cetățenii care au îndrăznit să creadă în dezvoltarea europeană a Ciugudului. Tuturor le mulțumesc!”, a scris primarul Gheorghe Damian pe pagina sa de Facebook.

Comuna Ciugud și investiițiile făcute aici cu bani europeni a mai fost prezentată în această emisiune în luna martie 2018.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea