Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

Combinaţii vestimentare care te fac să pari grasă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În general, kilogramele în plus dau mari bătai de cap în privinţa vestimentaţiei. Însă, de cele mai multe ori şi hainele nepotrivite ne adaugă centimetri în plus dacă nu le alegem cu atenţie. Ar trebui evitate anumite combinaţii vestimentare precum:
lRochiile cu drapaje în zona şoldurilor şi bolerourile cu structuri – Rochiile cu aplicaţii şi imprimeuri ample îţi pot evidenţia exact părţile corpului pe care îţi doreşti să le ascunzi. Aşadar, alege întotdeauna piese vestimentare potrivite siluetei tale. Evită topuri cu aplicaţii în zona bustului dacă ai sânii mari. Dacă optezi pentru o rochie cu volane, subliniază-ţi talia prin intermediul unei curele late şi renunţă să mai adaugi alte piese. Un bolero colorat sau o vestă cu franjuri ar îngreuna excesiv o ţinută deja încărcată. Nicio fustă prevăzută cu buzunare supradimensionate nu ar fi o alegere potrivită dacă ai şoldurile prea mari.
lPantalonii cu talie înaltă şi centurile supradimensionate – Chiar dacă nu ai o siluetă perfectă nu înseamnă că nu te poţi îmbrăca sexy. Însă, hainele care îţi subliniază exact ceea ce ţi-ai dori să ascunzi ar trebui evitate. În aceasta categorie intră pantalonii mulaţi cu talie înaltă, rochiţele evazate peste genunchi şi centurile foarte late. Optează pentru o curea subţire atunci când vrei să dai impresia unei siluete subţiri.
lFustele trei sferturi şi topurile imprimate – Dacă îţi plac fustele maxi alege un model puţin peste gleznă care să îţi lase impresia de picioare lungi. Cât despre fustele scurte, fie optezi pentru un mini obraznic, fie pentru un model până deasupra genunchilor. De asemenea, creează impresia de înălţime purtând încălţări cu tocuri înalte. În privinţa topurilor, alege bluze cu o croială care urmăreşte linia corpului, evitând modelele prea strâmte sau foarte colorate. Când îmbraci două sau mai multe piese vestimetare, mergi pe contraste de culori ca închis-deschis sau imprimat-uni, pentru un efect estetic plâcut. De asemenea, nu uita că ţinutele monocrome sunt la modă în acest sezon, aşadar inspiră-te şi din acest trend.
lPantaloni evazaţi şi cardigan peste genunchi – Această combinaţie nu doar că îţi va adăuga kilograme în plus, dar te va face să pari şi mai scundă. Când îţi compui o ţinută încearcă întotdeauna să ţii cont de regula proporţiilor. Atunci când îmbraci o piesă vestimentară mulată, compensează cu o alta lejeră şi viceversa. În mod special dacă nu beneficiezi de o siluetă filiformă, nu asorta două piese vestimentare prea largi sau foarte strâmte. Hainele alese greşit, cu o măsură sau două mai mari, ori prea fixe te pot face să arăţi mai grasă decât eşti în realitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea