Colaborare cu „şepcile roşii”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

„U” Cluj echipă pregătită în toamnă de Marian Pană îi întinde o mână de ajutor actualului tehnician unirist care de ieri are sub comandă doi echipieri ai „şepcilor roşii”. Este vorba de fundaşul dreapta George Bucşă (26 ani) – fiul patronului Florian Walter şi mijlocaşul stânga Paul Ţene (19 ani, foto, în alb) – ultimul împrumutat în tur la CS Otopeni (a efectuat cantonamentul centralizat din Antalya cu echipa condusă de Ionuţ Badea). „Trebuie să ne înţelegem la salarii cu jucătorii, prim-divizionara îi cedează gratis. Un lucru important este faptul că Marian Pană îi cunoaşte pe jucători, le ştie potenţialul”, au comentat şefii Unirii. „U” Cluj îşi dispută partidele din Liga 1 considerate pe teren propriu pe stadionul „Cetate”, fostul preşedinte albaiulian Ioan Mărginean „Limoniu” fiind personajul de încredere al finanţatorului grupării de pe Someş. Ultima repetiţie înaintea startului returului primului eşalon va fi sâmbătă, 19 februarie, între FC Unirea Alba Iulia şi „U” Cluj, la Alba Iulia.
lSelagea şi N. Stanciu – doriţi de „U” Cluj
Colaborarea dintre cele două grupări poate fi mai amplă, întrucât surse demne de încredere susţin că Universitatea Cluj este interesată să-i achiziţioneze pe tinerii unirişti Ciprian Selagea (21 ani) şi Nicuşor Stanciu (17 ani). „Am discutat pe această temă cu dl Walter, dar deocamdată nu s-au avansat sume”, a comentat Eutin Bojin, noul manager sportiv al Unirii. Selegea este cotat la 100.000 euro, iar pentru N. Stanciu se solicită 200.000 euro şi un procent la o vânzare ulterioară. În acelaşi context, situaţia internaţionalului de tineret Ciprian Selagea rămâne încurcată, întrucât fotbalistul a refuzat să renunţe la memoriul depus pentru a deveni liber, iar clubul speră să-l transfere, dar să nu-l piardă gratis (situaţie în care va înainta recurs în cazul unui verdict nefavorabil în prima instanţă). „Mi-am spus punctul de vedere, nu cedez pentru că am oportunitatea de a pleca”, a afirmat Selagea, care în situaţia în care va fi liber va avea de ales dintre mai multe oferte. „Mi s-a transmis pe diverse căi că «U» Cluj este interesată de mine. Ar fi o eventualitate demnă de luat în seamă, însă sunt foarte multe necunoscute în ce priveşte destinaţia viitoare”, a spus Selagea.
lZiua amicalelor
Astăzi, trei echipe judeţene vor susţine partide de verificare, după cum urmează: CS Zlatna – FC Cisnădie (ora 11.00, la terenul „Pielarul” din Sebeş), CSO Cugir – CFR 2 Cluj (ora 14.00, arene CSO Cugir), FC Unirea Alba Iulia – Europa Alba Iulia (ora 16.00, „Pielarul” din Sebeş sau terenul doi al stadionului „Cetate”).
Dan HENEGAR

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

Dan Alexandru 16 februarie 2011 at 12:05

am si eu o nelamurire… de ce in Cugir sambata nu se distribuie ziarul la abonati, si soseste abia luni. as dori un raspuns. Va multumesc

aa 16 februarie 2011 at 23:16

dan alexandru asteapta raspunsu in posta in zilele de sambata!

Comentariile sunt oprite