Rămâi conectat

Ştirea Ta

Coafuri de primăvară – tendinţe-cheie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lCocuri
Dacă există vreo coafură care se reinventează de la sezon la sezon, atunci, în mod evident, vom vorbi despre coc. Un simbol perfect al feminităţii şi al eleganţei, cocul deja atemporal reuşeşte să ne surprindă prin versiuni inovative şi inspirate ale stilului clasic. Minimalist sau sofisticat, bine aranjat sau messy, cocul poate fi varianta salvatoare în orice situaţie în care nu ştii cum să-ţi aranjezi părul. Pentru acest sezon, primăvara 2011, putem observa o versiune romantică, stilul de balerină, o varianta soft, bine aranjată, multă spectaculozitate şi nu în cele din urmă “less is more”, clasic şi eleganţă, aşadar avem de unde alege.
lBucle şi retro look
Buclele revin într-un mod spectaculos în tendinţe şi ne încântă cu versiuni atât de magnetice încât orice şuviţă va vrea să fie măcar o singură dată ondulată.  Look-ul anilor ’70 l-a inspirat pe Marc Jacobs, un stil care se potriveşte pentru fiecare lungime de păr. Pentru primăvara-vara 2011 poţi opta pentru bucle bine definite sau poţi alege o versiune soft şi naturală, cu bucle mari.
lCodiţe împletite sau ponytail
Se pare că această coafură s-a introdus uşor în tendinţe şi în această primăvară ne bucurăm în continuare de prezenţa codiţelor. Într-un fel e bine, pentru că multe dintre noi am învăţat deja să ne împletim singure părul în diferite forme şi stiluri. Uşor şi rapid de realizat, codiţele reprezintă alegerea perfectă pentru situaţii de criză sau atunci când vrei ceva special şi elegant în câteva minute. Pe catwalk-uri au putut fi văzute foarte multe versiuni, începând cu codiţele clasice, un stil boem, romantic.  Coada de cal este cea mai sigură alegere pentru primăvara-vara 2011.
lNatural versus look umed
Şuviţele sărutate de soare, naturale, sunt tendinţa-cheie a sezonului. Părul natural, strălucitor sau messy, mai ales în varianta de după plajă sunt tendinţele pe care trebuie să le abordezi în acest sezon.
lNouveau style în bentiţe, bandane, baticuri şi agrafe de păr
Bentiţele realizate din diferite texturi au devenit alternativa principală a agrafelor, clamelor şi altor accesorii pentru păr. În timp ce bentiţele  pot fi realizate din orice textură simplă, asortându-le chiar şi la ţinută, ele devin avantajul tău în cele mai multe situaţii. Bandanele şi turbanul te conduc la nivelul următor al stilului. Şi cum nu putem spune sezon cald fără să nu vorbim de motive florale, accesoriile pentru păr ne aduc în prim plan bentiţe şi agrafe cu detalii floare menite să completeze romantismul ţinutelor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Acces interzis pe drumul CFR care face legătura cu strada Gheorghe Doja din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Acces interzis pe drumul CFR care face legătura cu strada Gheorghe Doja din Alba Iulia

Cei de la CFR au montat un panou de acces interzis pe drumul CFR, drum pe care mulți albaiulienii circulau ilegal pentru a evita aglomerația din zonă.

În cursul săptămânii trecute, după ce locuitorii din zonă au sunat la 112, polițiștii rutieri au împărțit amenzi șoferilor care încălcau legea intrând pe drumul CFR.

Potrivit articolului 1 din nr.289 din 11 octombrie 2005, se interzice accesul persoanelor neautorizate în zona de siguranţă a infrastructurii feroviare publice.

Elit - Gustul Desăvârșit

Zona de siguranţă a infrastructurii feroviare publice cuprinde fâşiile de teren, în limita a 20 m fiecare, situate de o parte şi de alta a axei căii ferate, necesare pentru amplasarea instalaţiilor de semnalizare şi de siguranţa circulaţiei şi a celorlalte instalaţii de conducere operativă a circulaţiei trenurilor, precum şi a instalaţiilor şi lucrărilor de protecţie a mediului. Pe teritoriul localităţilor zonele de siguranţă vor fi în mod obligatoriu semnalizate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Parcare de „boss”, chiar în fața ușii unui bloc din Alba, surprinsă de mai mulți cetățeni! „Cred că totul le aparține”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcare de „boss”, chiar în fața ușii unui bloc din Alba, surprinsă de mai mulți cetățeni! „Cred că totul le aparține”

O parcare „de boss” a stârnit nemulțumirea rezidenților din zona bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia astăzi, 19 septembrie 2023.

Un cititor ziarulunirea.ro a surprins momentul și a trimis o fotografie pe adresa redacției, semnalând situația și exprimându-și frustrarea față de acest comportament.

Elit - Gustul Desăvârșit

Mașina, care a fost parcată în fața intrării blocului, a blocat accesul locatarilor. Cititorul care a trimis fotografia a adăugat: „Mai nou, fața blocului este parcare. Nici nu poți să ieși cum trebuie din bloc. Mă disperă aceștia care cred că totul le aparține.

Locuitorii din zonă au fost nevoiți să se confrunte cu acest incident, iar nemulțumirea lor este tot mai evidentă în contextul în care parcarea este adesea o problemă în Alba Iulia, lucru alimentat și de lucrările în derulare din oraș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Gunoi și MIZERIE, într-un oraș din Alba! Munții întregi de deșeuri neridicate, „opera” firmei de salubritate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gunoi și MIZERIE, într-un oraș din Alba! Munții întregi de deșeuri neridicate, „opera” firmei de salubritate

Recent, redacția ziarulunirea.ro a primit un mesaj tulburător de la un cititor preocupat care a documentat o situație îngrijorătoare în zona de responsabilitate a firmei de salubrizare RER-VEST.

Imaginile trimise cu acest mesaj dezvăluie grămezi întregi de gunoi abandonate, lăsate neridicate în cadrul comunității, contrar angajamentelor anterioare ale firmei de a menține mediul curat și sigur.

Elit - Gustul Desăvârșit

Fotografiile furnizate de cititorul ziarului Unirea arată cum grămezi de deșeuri se înmulțesc în locuri publice și private. Această situație nu este doar inestetică, ci are și un impact grav asupra calității vieții și a mediului înconjurător.

CITEȘTE ȘI: Colectezi selectiv degeaba? În Alba, RER Vest, firma care ar trebui să fie un exemplu, prinsă cu gunoiul transportat… ”la grămadă”! Ce spun magistrații

De asemenea, aceasta contravine angajamentului firmei de salubrizare RER-VEST de a gestiona eficient deșeurile și de a menține curățenia în comunitate.

Impactul gunoiului abandonat în comunitatea noastră este deosebit de grav. Pe lângă aspectul inestetic și insalubritatea pe care le aduce, acesta poate avea consecințe grave asupra noastră, a tuturor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare