Rămâi conectat

Sport

CNS Cetatea Deva – Industria Galda de Jos 3-3 (3-2) | Partidă de verificare cu răsturnări de situaţii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Industria Galda de Jos a susţinut o partidă de verificare în deplasare, cu CNS Cetate Deva, nou-promovată în Liga a 3-a. Industria Galda - Magura Cisnadie 19Meciul a fost unul spectaculos (patru goluri în prima jumătate de oră), cu numeroase răsturnări de scor. Scorul a fost deschis de D. Lupşan (min. 8), amfitrionii au egalat prin Suciu (min. 13), dar A. Câmpean (min. 20) a adus iarăşi avantajul de partea Industriei.

Devenii au întors din nou tabela, prin Chelaru (28) şi Seuca (min. 38), intrând în avantaj la pauză. Ultima egalitate a fost parafată de Baghiu în minutul 69. „Am întâlnit o echipă bună, dar ne-am ridicat la pretenţiile unui asemenea joc de verificare. În continuare căutăm o formulă ideală de echipă în vederea startului campionatului”, a precizat antrenorul Paul Ciucă, care a mizat pe formula: Căt. Ştef – Goguţa, Al. Man, Haiduc, Cr. Ivaşcu, Frenţiu, Cr. Kilin, R. Lungu, D. Lupşan, A. Câmpean, Baghiu; au mai intrat Podar, Necreală, Voica, D. Iancu, Nicoară, Cioară.

Au lipsit Cernea, P. Medrea, Căt. Ivaşcu – accidentaţi, Cr. Bodea, Olălău – învoiţi, Boldi şi Vonya – nu s-au prezentat, Rahovean şi N. Găldean – nu s-a rezolvat transferurile de la Şurianu Sebeş şi Goangă – se va întoarce la Rapid CFR Teiuş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea