Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

CNADNR a depus la CJ Alba cererea de eliberare a certificatului de urbanism necesar construirii autostrăzii Sebeș-Turda

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale a depus la Consiliul Județean Alba cererea pentru eliberarea certificatului de urbanism necesar construirii autostrăzii Sebeș-Turda.

„Pentru a putea emite acest certificat de urbanism pentru autostradă, trebuie să ne consultăm mai întâi cu toate administrațiile locale vizate de proiect. Ele vor emite niște avize prin vor spune, fiecare, ce problemele există în teritoriu.

Deși avem 30 de zile la dispoziție pentru eliberarea acestui document, dată fiind importanța proiectului, vom avea grijă să obținem cât mai rapid avizele necesare, astfel încât să putem elibera certificatul într-un timp cât mai scurt și proiectul autostrăzii să avanseze cât mai repede.” – a spus Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Certificatul de urbanism este necesar pentru autorizarea lucrărilor de construcții la Autostrada Sebeș-Turda. Pentru emiterea sa, Consiliul Județean Alba trebuie să aibă avizele unităților administrative pe teritoriul cărora va trece autostrada, respectiv: Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Rădești, Teiuș, Ciugud, Sîntimbru, Galda de Jos, Mirăslău și Unirea.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Urmările codului galben de furtună în Alba: Gospodărie din Micești, inundată după ploaia de miercuri după-masa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urmările codului galben de furtună în Alba: Gospodărie din Micești, inundată după ploaia de miercuri după-masa O gospodărie din cartierul Micești, din Alba Iulia, a fost inundată ca urmare a ploii abundente de miercuri după-masa. Citește și: COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea