Rămâi conectat

Politică Administrație

Claudiu Răcuci (deputat PNL) – Tăriceanu fuge de la guvernare şi lasă ţara pentru a doua oară în zece ani într-o situaţie economică gravă!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL de Alba Claudiu Răcuci critică în termeni extrem de duri fuga lui Călin Popescu Tăriceanu de la guvernare şi îl consideră unul dintre principalii reponsabili, atât pentru criza din anii 2009-2011, cât şi pentru criza bugetară care se va vedea la finalul acestui an:

„Tăriceanu este tot un PSD-ist, care poartă papion, mult mai nociv însă decât mulţi dintre membrii PSD. Din anul 2007 şi până ieri a mâncat din palma PSD-iştilor, iar ieri a demonstrat că este maestru în trădări politice şi despărţiri. Să nu uităm niciun moment suferinţa pe care au îndurat-o românii în anii 2009-2011, după situaţia dezastruoasă lăsată de Guvernul Tăriceanu. El păcălea lumea că nu va veni criza în România, deşi aceasta se instalase de luni bune în economie. Acum, când acesta a văzut că Guvernul incompetent PSD-ALDE şi Programul mincinos de guvernare ne-au adus din nou pe marginea prăpastiei, a fugit ca un laş de la guvernare, cu speranţa că românii vor uita măsurile greşite pe care le-a susţinut el şi colegii săi.

Tăriceanu a susţinut toate loviturile împotriva justiţiei, pentru a-şi scăpa pielea de acuzaţiile de luare de mită şi pentru a-i favoriza pe corupţii din PSD, în frunte cu Dragnea! El l-a „năşit” ministru pe Tudorel Toader, groparul justiţiei din România. Tot Tăriceanu a susţinut introducerea tuturor taxelor şi impozitelor toxice care au dublat costul vieţii pentru toţi românii. Nu a mişcat o sprânceană când Guvernul a majorat acciza la carburanţi sau când prin Ordonanţa Lăcomiei preţul la curent electric, gaze, televiziune, telefonie şi alimente aproape că s-a dublat!

Dintr-o dată, Tăriceanu vrea să ne convingă că el nu a avut nimic de a face cu cea mai slabă guvernare din istoria ţării! Chiar ne ia de proşti? Tăriceanu şi ALDE, precum şi toţi cei din PSD care au înşelat încrederea românilor în anul 2016 ar trebui să dispară definitiv din deciziile politice din România. Tăriceanu nu a avut niciodată un sentiment liberal, ci s-a simţit deosebit de bine în cârdăşia socialiştilor, care au mutilat instituţiile statului român şi care au înăbuşit economia ţării. Cu toţii trebuie să plece acasă. Fac un apel la români. Să-le ierte faptele, dar să nu le uite şi să nu-i mai voteze niciodată. Mai devreme sau mai târziu trebuie să punem capăt minciuni, imposturii şi incompetenţei în ţara noastră. PNL va demite acest guvern profund incompetent prin moţiunea de cenzură pe care o vom depune în cel mai scurt timp.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea