Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

CJ Alba caută ofertanți pentru lucrări de procurare, instalare și întreținere a indicatoarelor rutiere – Contract în valoare de peste 37.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliului Județean Alba a lansat invitația de participare pentru atribuirea achiziţiei directe ”Lucrări de procurare, instalare și întreținere a indicatoarelor rutiere”, pentru drumurile aflate în administrarea instituției. Valoarea estimată a contractului este de 37.532,00 lei fără TVA, termenul de execuţie fiind până la data de 15 decembrie 2017.

”Instalarea și întreținerea indicatoarelor rutiere are ca scop remedierea deficiențelor cauzate în urma unor vandalizări sau furturi care se pot produce prin circumstanţe imprevizibile, în orice perioada a anului. Completarea semnalizării rutiere cu indicatoare specifice de avertizare, limitare de viteză, drumuri periculoase, informare, închidere de tronsoane de drum cat și alte specificaţii cu caracter preventiv, este necesară a se efectua pe toată perioada anului, fiind sugerată de poliția rutieră cât și de alți factori justificativi în efectuarea semnalizării rutiere pe verticală”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Pentru suma precizată mai sus se solicită oferta de procurare, instalare și întreținere a următoarelor: Indicator rutier de forma triunghiulara L = 700 mm – 69 bucăți; Indicator rutier de forma rotunda 0 600 mm – 61 bucăți; Indicator rutier de forma patrat sau romb L = 650 mm – 73 bucăți; Indicator rutier de forma triunghiulara L = 900 mm- 2 bucăți; Baliza direcţionala A46 ocolire stanga 250×1000 mm – 10 bucăți; Baliza direcţionala A47 ocolire dreapta 250×1000 mm – 10 bucăți; Panouri suplimentare pentru trecerea la nivel C.F. (A47) – 2 seturi; Indicator rutier de forma octogonala „Stop” – 900 mm – 15 bucăți; Indicator rutier de forma dreptunghiulara 1500x500mm – 1 bucată; Stâlpi din metal pentru indicatoare de circulaţie rutiera – 61 de bucăți.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 16 octombrie 2017.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea