Rămâi conectat

Actualitate

Circulaţie modificată în zona şanţurilor Cetăţii Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Referitor la proiectul: „Reconstituire şi punere în valoare acces latura de vest Cetatea Alba Carolina, Fortificaţia de tip Vauban, Municipiul Alba Iulia” care prevede reconstituirea şi punerea în valoare a zonei de şanţuri dintre elementele defensive ale Fortificaţiei de tip VAUBAN situate pe latura de vest:
Pentru asigurarea condiţiilor de lucru, sistematizare a terenului şi de modificare a cotelor de călcare în corelare cu circulaţiile deja realizate pe traseele de Nord şi Sud ale Cetăţii, începând cu data de 24 octombrie 2011, se va închide accesul dinspre strada Mihai Viteazul către traseul de Sud al Cetăţii, intrarea pe acest traseu putându-se face dinspre cartierul Carolina de Sud prin zona Clubului Gothic, din strada Octavian Goga pe aleea pietonală şi tunelul din contragarda Bastionului Sf. Eugeniu (strada Sinaia) precum şi de pe traseul Nordic pe sub podul de lemn de la Poarta a III-a.
Orice modificare a posibilităţiilor de acces va fi anunţată din timp.
Vă mulţumim pentru înţelegere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea