Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cioară și Baghiu, reveniri spectaculoase la Industria Galda de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos, vicecampioana Ligii a 4-a în ediția anterioară, singura formație ce a luat puncte favoritei CSU Alba Iulia în campionat, inclusiv un 2-0 pe “Cetate” (singurul eșec al formației ce a promovat recent în Liga 3), are o campanie spectaculoasă de transferuri.

Astfel, la gruparea găldeană au revenit atacanții localnici Alexandru Cioară (28 de ani, un sezon și jumătate la CS Ocna Mureș, principalul marcator al divizionarei terțe) și Flaviu Baghiu (29 de ani, un campionat petrecut la CS Universitatea Alba Iulia, 15 reușite stagionale, al 3-lea în topul realizatorilor). Cei doi au părăsit Industria în trecut pe fondul problemelor financiare acuzate de “galben-albaștri”, pe atunci în Liga 3) și practic se întorc acasă. Cei doi au făcut parte din lotul Industriei în 2014, la barajul de promovare de la Deva, cu CS Ghiroda (Timiș), Cioară marcând penalty-ul decisiv pentru promovare!

Găldenii au bătut palma și cu fostul unirist Potopea (fundașul ce a jucat pentru Performanța Ighiu), dar nu mai contează pe Al. Costea (plecat la… CSU Alba Iulia, rivala din ediția trecută) și Bălaș (a dat curs ofertei venite de la Viitorul Vama Seacă, cae negociază și cu aiudeanul Val. Drăgan (fost la Inter Unirea). Ținând cont de promovarea echipei universitare în Liga 3, lucru ce implică automat o strictețe sporită în privința ședințelor de pregătire, dar și obligativitatea utilizării a 3 jucători “under”, n-ar fi exclus să asistăm și la alte reveniri la Industria Galda de Jos.  Ad. Lăcătuș a declinat oferta de a continua la CSU, deși i-a fost propus o nouă înțelegere și a mers tot la Viitorul Vama Seacă. În plus, nici S. Fulea, Joldeș sau Fl. Schiau, din motive de timp și de strategie fotbalistică a CSU, nu intră în planurile formației promovate în Liga 3 și în funcție și de alte oferte din arealul județean, pot ajunge sub comanda lui Doru Oancea în campionatul ce urmează.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea