Rămâi conectat

Ştirea Ta

Cinci semne că tu eşti aleasa

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Dacă îţi doreşti să afli cum vede iubitul tău viitorul relaţiei voastre, învaţă să îi interpretezi gesturile. Nu îl intreba direct deoarece aceste discuţii îi sperie pe bărbaţi. Dacă ai observat că prietenul tău se comportă ca în descrierile de mai jos, înseamnă că el crede că eşti numai bună de măritat.
lVrea să îşi petreacă vacanţa alături de tine – Dacă renunţă la vacanţa clasică alături de părinţi sau la săptămâna zbuciumată împreună cu băieţii pentru o vacanţă alături de tine, înseamnă că este interesat să creeze momente şi amintiri cu tine. Un alt semn bun este şi dacă te integrează în grupul lui de prieteni şi te invită să mergi alături de ei.
lTe invită la nunta celui mai bun prieten – Să îţi priveşti un prieten bun cum se căsătoreşte reprezintă un moment important în viaţa oricui. Tocmai de aceea nu poate împărţi acest moment alături de oricine. Vor fi deînfruntat întrebari ca „Voi când urmaţi?”, multe priviri vă vor urmări pe parcursul întregului eveniment, iar tu îi vei putea cunoaşte mai bine prietenii sau chiar familia.
lScapă fraza „copiii noştri” – Bărbaţii se gândesc la întemeierea unei familii abia după ce găsesc fata potrivită. Poate la un moment dat va introduce în discuţie fraza „Noi nu ne-am lăsa copiii să fie atât de obraznici”. Acest lucru semnifică faptul că nu doar îşi imaginează acest lucru, ci se aşteaptă să se întâmple.
lA plâns în faţa ta – Fie că a vărsat lacrimi pentru că i-a murit câinele sau a văzut un film emoţionant, simte că poate fi vulnerabil în preajma ta. Nu îi este teamă să fie el însuşi şi să renunţe la atitudinea de macho.
lE responsabil în privinţa finanţelor – Bărbaţii consideră că mai întâi trebuie să fie stabil financiar, pentru a se putea gândi la întemeierea unei familii. Dacă, subit, se gândeşte să îşi deschidă un cont de economii, sau e mult mai interesat să obţină o promoţie, înseamnă că îşi doreşte să poată întreţine o familie pe viitor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape de o tragedie, după două depăşiri extreme pe un drum din Alba. Imaginile surprinse de o cameră de bord Un şofer a fost aproape de a provoca o tragedie miercuri, după două depăşiri extrem de periculoase făcute pe un drum cu două benzi. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord, pe drumul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea