Cinci jucători de la echipe din județ, Unirea Alba Iulia, CS Zlatna și LPS Sebeș, la o selecție pentru reprezentativa Under 18

Cinci talentați jucători din Alba vor fi prezenți la o acțiune de selecție pentru lotul național Under 18 al României, ce se va desfășura pe Stadionul Academia de Sport (complexul Weekend) din Tg. Mureș, în 7 noiembrie, începând cu ora 11.00.

Este vorba despre Ovidiu Truță și Alexandru Kiraly, titulari incontestabili în formația de Liga a 4-a CS Zlatna, clasată pe poziția a treia a ierarhiei, la care se adaugă uniriștii Andrei Pojar și Andrei Bârdea (Unirea Alba Iulia, antrenor Robert Sicoe), aflați în lotul lărgit al divizionarei terțe (al doilea a și debutat în Liga a 3-a), dar și Robert Anghel (LPS Sebeș, antrenor Cosmin Groza). Este încă o dovadă că Alba produce în continuare fotbaliști de mare perspectivă, în condițiile în care doi conjudețeni, zlătneanul Andrei Mărginean și aiudeanul Raul Șteau, ambii internaționali, sunt în Italia, la Sassuolo Calcio, la Primavera, iar Emanuel Codrea (Unirea Alba Iulia) este în lotul lărgit Under 15.

Foto Viorel CODREA

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...